God natt.

Bjuds på få bilder...










Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag och Söndag.

Igår vid tre tog jag bussen till Göteborg, och därifrån till Kungälv. Jag och Daniel gick och åt på tai lee. Gott. Sedan gick vi och bowla på nordmannabowling eller vad det heter. Daniel vann ganska rejält, men jag ledde i början faktiskt! Sen blev min arm trött. Det var trevligt....
Sen åkte vi bil hem till honom, gjorde väl ingenting ? Började titta på The signs, men Daniel somnade nästan så jag sa att vi skulle stänga av och se imorgon istället. Idag vaknade Daniel vid tolv, så vi satte på filmen då och fortsatte se.. Sen åta frukost och tillbaka igen och se klart filmen. Vid tre kom Daniels mormor och margitas Syster Diana med sin Ann. Anders har fyllt år så de var lite firande av honom med mat och efterrätt. Gott.

Ja och imorgon är det skolan som gäller igen. På Torsdag morgon har jag tid på UM !. Inte glömma..
Nu är jag hemma för Daniel ville inte ha mig kvar. För han ska plugga...
Hoppas jag inte smittat honom med min sjuka hals..
Då lär jag få mycket skit..


Idag fyller ju Alex R 21 också, grattis.

Förövrigt så vill jag flytta! Det vill jag verkligen, pallar inte bo kvar här på landet. Hit flyttar man när man är äldre och har massa barn och får inte plats i en liten lägenhet i stan!



Ellen visar stolt sina snygga tights.
En sak ska ni veta. Jag ska ha lika underbar och söt
unge som hon är! (som alla har hon bad days) dom kan jag gärna få stå över.

Hörde nu att de ska bli storm... ? hm.. bra eller dåligt ?

see u later
.......alligator

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

12:12

God Förmiddag. Vaknade väldigt tidigt idag också. Sovit dåligt i natt med. Men mår mycket bättre idag, och halsen känns som den är på bättringsvägen. Känns som svullnaden har gått ner. Daniel kommer inte hit idag heller, eftersom han inte vill bli sjuk, eftersom att han snart börjar jobba.. Vilket jag förstår. Så om han behagar att vakna och ringa mig hade varit bra. Kanske skulle ses i stan. Kan bli rätt skönt för min del att få komma ut lite. Han får hålla sig två meter i från mig :-) om han inte vill bli sjuk. hehe nejdå. Men INGA pussar. Har inte ätit något än. Finns inget att äta heller för den delen....
Får väl gå ut och försöka hitta något som mina smaklökar gillar..



Skrattar fortfarande när jag ser denna bilden...
Jag och viveka dansar på baren, Angelica står med armen i luften med kamerafodralet och viftar vilt!!!!!??? Varför? haha. Kenny har ju kameran. Ser lite kul ut :-)

Ja Angelica minnena bara strömmar. Galna kvällar :-)




Det är bevisat... Jag har långa armar.. hee
Båtutflykten var förövrigt en födelsedagspresent från Kenny och Viveka.
och på köpet fick jag en kär turk efter mig. Har ingen bild på denne.
Men han var väl ändå en knatte!? As liten.. nejtack.
hela båtresan fick jag stå ut med hans blickar, leende och dans haha.
sen kom han såklart och skulle visa en sån där taggboll uue.
Fotografen var inte helt frisk heller. Men var någon det på hela de landet hehe ? nej tror inte det.. :-)  En riktigt snäll... Adem! strandkillen. Råka dock riva ner deras glass skylt. Då Kenny(eller vem det nu va) sa vad som hänt till Angelica, svarade hon "svimma hon i sanden!?" Som sagt, hade förväntat mig en annan reaktion av denna kvinnan jag kallar min bästa vän! :)

Skulle kunna skriva en roman om allt som hände.

well ...over and out!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fina barn i Turkland.


Vill bara påminna mamma och Elisabeth att vi är dom finaste barnen!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

natti


Bild från 2008.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let´s Dance får det bli..

Det är Fredag, yes! Fortfarande sjuk.
Så vad händer för mig en seg Fredag som denna då? Ingenting. Farmor Fyller år idag så pappa, mamma och Emma ska ner dit.. Alexander sover... Jag blir alltså helt själv. Vad roligt! Lets Dance börjar ju om en halvtimme får väl invänta det då. Känner mig iallafall lite lite bättre idag.

Längtar till studenten! En del har ju fått sina studentmössor i skolan! Jag vill också ha min!
HAHA. Undrar när lillDaniel får sin mössa, med tanke på att han beställde sin för ett tagsen, inte i höstas utan i år.
Klant.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mitt huvud värker.

Hejsan. Tror bestämt att jag mått lite bättre idag. Men huvudvärken kom smygande lite då och då..
Tog mig ut till vardagsrummet för att se på tv, eftersom jag sett alla filmer vi har minst tre gånger. På
SF kanalen gick Så som i himmelen . Älskar Gabriellas Sång, Underbar låt. Sen började det naturligtvis att snöa så då ville inte tv vara med längre, iallafall inte den kanalen. Så bytte till Reality tv och kollade på Police in action.
Senare börja det snöa rejält. då ville ingen kanal fungera. Mamma och Emma gick ut och började med maten, jag gick in på mitt rum och la mig, hade så ont i huvudet igen. Mamma väckte mig när maten var klar. Fick tryckt i mig en del kycklingsallad. Var ju trottsallt jag som önskade denna maträtt. Ska försöka sova lite igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svårt att vara tysta?

La mig för att sova för en stundsen.  sov fram tills nu. Emma och Kajsa kom hem och väckte mig, nu kan jag inte sova . hon tyckte det var jätte bra ide att dra igång damsugaren fastän mamma sa till henne.. jag sa till henne och hon slutade, men sen börjar dom ju väsnas med massa annat.  suck. ont i mitt huvud och jag fryser jätte mycket, fastän elementet har hög temperatur. ska titta vidare på Pelle Svanslös och försöka sova igen.

god natt




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem vill vara sjuk nu ?

Det är inget roligt att vara sjuk, speciellt inte nu när Skolan är avstängd, och jag är ledig till Måndag! Jag ska försöka få Daniel att komma hit och ta hand om mig :-) Oj vad han ska få slita...
Voddler funkar inte för tillfället. Vad ska jag nu se på ? Har ju sett alla filmer jag har här hemma redan.

La mig vid åtta igår. Jättetrött och seg o frusen.. Vaknade vid tolv och hade drömt en dröm som jag drömde för jätte längesen.. Sen somnade jag om igen och fortsatte drömma samma. Vaknade klockan 3 igen. Somnade om, drömde något helt annat. Kan man drömma så mycket på en natt. På tv är det bara OS, och det vägrar jag se på.

Och jag som skulle ut med Annie i helgen.. Typiskt, får hoppas att jag blir bra tills dess.

Vad ska jag göra nu då ? tjaa, jag är tillräckligt kry för att kanske skissa fram en logga till Alexanders företag.. Troligtvis inget som kommer användas men kan ju alltid spåna lite.

ha det bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i hals och huvud - Skola inställd.

Ja.. Ont i både hals och huvud. ¨Mina halsmandlar har fått ta emot mycket nu. Fast det är väl tur att dom har fått de, dom sitter ju trotts allt där för att skydda... Så fick jag höra att skolan är inställd. Pågrund av rasrisk! kan det bli bättre eller ? 
så här står det!....

Byggnaden Ale gymnasium stänger tillsvidare

24/2 kl 11.00

Vi, förvaltnings- och fastighetschef, har beslutat att ta det säkra före det osäkra och stänga byggnaden Ale gymnasium för all verksamhet pga rasrisk. Vi beräknar öppna huset åter den 1/3. Inga ersättningslokaler kommer att erbjudas.

Kontakt
För mer information se ale.se eller respektive verksamhets hemsida.

Berörda verksamheter:

  • Huvudbibliotek
  • Idrottshall
  • Kultur
  • Gymnasieskolan
  • Komvux
  • Mötesplats Ungdom
  • Café
  • Elevrestaurang



Nu ska jag kurera så kanske man kan åka till Daniel om någon dag..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej.

Klockan är sju. Pappa och Mamma har inte kommit tillbaka än från Lilla Edet, där dom lämna mammas jobb bil och hämta den privata bilen så att säga.  Förhoppningsvis är dom väl här snart, så jag hinner åka hem till Daniel och sätta mig och titta på Melodifestivalen. Dom är ju trotts allt i Göteborg. Och Förhoppningsvis har Daniel och dom kommit hem när jag kommer... Annars får jag sitta där själv. Inte så roligt men vad ska man göra. ÄNTLIGEN KOMMER HAN HEM. Gått en vecka sedan jag träffade honom. Min gos. Som jag har saknat honom i veckan. Jätte mycket.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För mycket.... ?







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sluta snöa!



Kolla även På hardrocks galleri (klicka här)

Eftersom Daniel tydligen kommer hem idag, skulle jag väl åkt dit.. men vet inte hur det ska gå till.
Eftersom bussarna inte går. Det SNÖAR FÖR MYCKET!!!! Jag blir galen på snön nu.
Bussarna kommer ju knappast att gå här på Måndag om det fortsätter så här....
Förbannade snö. nu får det vara bra, vi har så det räcker och blir över. kommer ta flera månader innan ALL snö smält bort. kommer säkert hinna bli maj innan!
Så nu vet jag inte hur jag ska ta mig dit. Eller så får jag väl helt enkelt skita i det.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morgon.

God Morgon.. Man mår som man förtjänar en dag som denna. Fast så farligt var det inte med alkoholen.. Var ju några timmar vi fick sitta på våra rövar och beställa in något ätbart, men icke drickbart med alkohol. "gubbjäveln" tyckte att två av oss tre var yngre än 18, men neej, så var det inte.. han hade stenkoll på vad vi gjorde.. Men senare sket jag i honom och gick upp till övreplan och beställde in lite dricka. Vi tänkte bowla eftersom att vi hade lite tråkigt då. Men det var inga riktiga käglor. Då ville vi inte..Men senare så blev det lite dans också ´...
Kul att få träffa familjen Beckman (Jonathan var inte där..) Jätte Roligt.. Jossan skulle jobba på natten så hon drog tidigt.


Jag vill inte ha mer snö nu, räcker det inte med allt vi har fått !?



Jag älskar dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå

Maten och allt gick som planerat. Men bussen.... den var bra sen. Så vi åkte med mamma och pappa ner. Vid Kissepausen råkade jag tappa telefonen. Så den låg kvar i snön när vi åkte vidare... (nästan synd att den inte låg kvar.....) Men pappa och mamma åkte tillbaka när dom lämnat oss vid Hard Rock.
men det var helt ok i början där. Sen kom gubbjäveln som kallar sig vakt och tror att han är något..
Blev lite kaotiskt. Men kvällen slutade väl bra..... nästan.... 
Träffade josefin, Christer och Elisabeth också. Jätteroligt.. Längesen nu ju.
Lajv var grymt bra som vanligt!



Pappa och jag är lika snygga!

Nu ska jag försöka sova..... inte det lättaste.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

10.50

Då har jag dammsugit i hallen och köket, försökt få igång kaminen, går ju aldrig när ja ska göra det. Får väl vänta på att mamma ska vakna, Gud vet när det blir.. så sent som hon var hemma idag. Vill inte frysa! Sen har jag diskat upp lite grejer som ska användas idag, ställt in vinet i kylen..  Små plockat lite.
När man vaknar tidigt finns det inte så mycket att göra. Varför inte vara duktig då ?  Slapp iallafall gå ut och skotta, för det hade någon redan gjort (!?)

Ska kanske äta frukost nu, klockan har änna runnit iväg, den är redan 10.50

Angelica och Hampus kommer förhoppningsvis vid 3 och då ska jag och Emma gjort klart allt, bara för dom att sätta sig till bords.

Sen kommer Farmor köra ner oss vid halv fem, och lämna Emma hos Embla. Är väl på hard rock kvart över 6 skulle jag tro. Om allt det här med bussar stämmer. Med tanke på hur mycket snö det har kommit.

Dags för frukost. ha det drit bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hard Rock Café



Ses på Hard Rock ikväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

08:28

Som vanligt så kan jag inte sova.. Vaknade halv åtta idag. Och kunde inte somna om!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon kommer .....

Imorgon kommer Hampus och Angelica hit. Jag ska bjuda på Raclette. Emma är med och äter också, sen åker hon väl till Embla när vi åker till stan. Tråkigt att Daniel inte är med mig, jag som ville gå dit med honom.
Det blir bakpotatis (min och angelicas favvo) Sedan fläskfilé att steka på racletten. och champinjoner, paprika, ost .. mumsigt.

Damn! Nu missade jag ju halv åtta hos mig igen!
Städat lite i köket, mamma städar vardagsrummet..

Ska faktiskt duscha nu, och sedan hoppa i säng tror jag. Är jätte trött idag också. Gick upp as tidigt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Full Frys Avsnitt 3




Hoppa fram till 2:20


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God Kväll.

Vad har jag gjort idag egentligen.. ? inte så mycket faktiskt. Städat lite, tvättat, hjälpt mamma med maten, kollat film, fb nördat, bloggat.. Det vanliga mer eller mindre.
Älsklingen ringde för en stundsen också. han har inte lyckats bryta några ben i kroppen ännu :-) Men ont(träningsvärk antar jag) hade han.. hehe. Stackars liten. Därför man väljer att åka skidor, så slipper man smärtor i rumpan och benen och armarna på samma sätt. Det är skitjobbigt att åka bräda. Jag testade ju ett par gånger i kläppen, upp för liften gick galant. men ner för backen var det värre med. Brädan gick åt sitt eget håll, Visa inte hänsyn för någon. haha och ont fick man!

men nu ska jag sova tror jag bestämt, är änna väldigt trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu nu nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hola!

God Morgon. Vaknade åtta idag med. Åt frukost och kollar nu på Sagan om ringen. Första filmen är snart slut. Jag älskar verkligen trilogin. Fantastiskt bra! Och jag som var så skeptisk till filmerna i början, innan jag hade sett dom då.

Ändrade planer för Fredag också, Var ju tänkt att äta på Hard Rock innan, men eftersom det är alla åldrar så behöver vi inte lägga 130 :- för att äta där när vi kan laga ihop något smaskigt hemma istället. Men då blir det också krångligt, eftersom Hampus ska till Angelica får de ju bli hos mig eller henne, och det tar över en timme att åka ner till gbg, (Och sofia får åka först till Nygård sen till gbg haha, stackare :-) Men då får du ju se vilken bonnhåla jag bor i..) så man får typ äta tidigt, men då är man ju nästan hungrig när man kommit ner ju, så vi får klura lite på hur vi ska lösa de :-)

Frågade Alexander om han kunde köra oss ner. Men om det snöar , är han ute och skottar, då går inte det....



4 av 5 Katie.

Micah är daytrader och Katie är student. De bor tillsammans i en förort till San Diego i Kalifornien. En dag avslöjar Katie för sin pojkvän att hon har blivit förföljd av en spökliknande vålnad ända sedan hon var en liten flicka. Hon säger också att hon tror att vålnaden nu befinner sig i samma hus som Micah och Katie. För att bevisa att så inte är fallet köper Micah en videokamera för att försöka fånga de paranormala händelserna på bild.



5 av 5 Frodo


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ett kort inlägg.

Klar snart med städningen som jag inte fick avslutat igår, eftersom Angelica ringde och ville ha sällskap! :-) trevligt. Skulle gå ner men fick istället skjuts av Alexander. Vi pratade kollade på Turkietbilderna och mindes tillbaka till de supersköna två veckorna. Och vi vill verkligen åka tillbaka. Sen kollade vi på någon skum film, haha.
Vaknade vid åtta idag också, vad är det här ? jag vill ju sova länge, men kan inte somna om. åt frukost kolla en film sen började jag städa...

nu ska jag fortsätta ciao.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ungföretag



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hatar honom..

God Morgon. Det är väl konstigt, att man alltid vaknar tidigt när man inte har någon skola..
Dessutom kunde jag inte sova inatt.

Strax blir det väl frukost, därefter skriva tio frågor till ett historiaspel vi gjort i skolan.  barnnivå på det.. :-)

Vill väldigt gärna åka skidor, Frågade min bror om vi kunde dra upp några st.. Ville han det?  nej... Vet inte hur många gånger jag försökt umgås med honom, men han vill aldrig...

Glömde berätta en sak som jag fick veta på Historian. Niklas (han jag hade osm lärare...) När vi pratade så sa han att jag hade fyra prov att göra på en tenta dag. Då nämnde han aldrig första/andravärldskriget. Varför? Jo jag fick Godkänt på det provet. Sen fick jag välja bort en.. då valde jag bort kalla kriget.
Men nu i Onsdags när den nye läraren Anna (?) Rabblar upp vilka jag hade godkänt i, säger hon Kalla kriget. OCH jag vet till 100% Att jag fick godkänt i första-/andravärldskriget. Varför har han då inte skrivit in det ? Så nu måste jag alltså göra om den delen också. För Anna tror väl inte på mig ? ... Synd att jag inte har kvar provet, eller kanske. Ska rota igenom ALLT.  NIKLAS borde avrättas. Värdelösa lärare. Blir så arg!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Väntar på maten nu. I stan hittade jag en klänning och en kavaj. Emma Köpte byxor och t-shirt.
Blev ingen bio då pengarna gick åt...









Sen hittade jag nog världens snyggaste kavaj på Missäy. ursnygg!
Blev jätteledsen när jag intekunde köpa den:-(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God Morgon

Idag är det ju "alla hjärtans dag" En helt vanlig söndag helt enkelt. Jag ska åka till stan som jag sa igår. Med Emma.. Hon tjatar ju så om att hon behöver kläder, så drar med henne. Förhoppningsvis slipper man tjatet efter detta. Sen kanske vi ska gå på bio. Beror på om jag har lust och pengar till det. Emma blir nog glad för hon för en gångskull får följa med mig till stan. Nu är det frulle som gäller ciao


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny Design - igen..

Ännu en gång, har jag bytt design. Ska föröska hålla mgi till denna ett tag. byta ut headern mot en med bättre upplösning, ni ser ju hur suddig den ser ut. Eller så ber jag Fanny fixa en helt ny :-)
Men nu är det lite färg iallfall. inte så svart och tråkigt. Det tackar jag photoshop för.
Måste också säga att allt har jag gjort själv. ALLT. bakgrund och header. Är ju inte så mycket. Men har suttit halva dagen med det här.

Melodifestivalen idag då... han Erik (?) var ju inte dåligt fräsh. :-) Dom ögonen heeeee. Manboy eller vad låten hette som han sjöng.
Myste till det lite med Vin och kex.. Mummsigt.

Imorgon åker jag till Stan och kollar efter en snygg partyklänning för fredag:-) Sen kolla lite efter en student klänning. (kolla skor är ett måste!) 
Först balen den 20 Maj (?) om jag minns rätt, en Torsdag ska det vara iallafall.. På Marstrand. Sen den 2 Juni är det studenten! Då ska ALLA jag känner närvara.  Så Agge m familj får allt åka hit då :-) he he he.
Sen är det massa födelsedagar, Och en riktigt speciell.. Angelica! Då ska vi ut och göra staden osäker, utan våra boys, right ?

Men nu tickar klockan ska sätta på en film på Voddler som jag kan somna till.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag

Ser dött ut, Åker väl upp till sjön med mamma och dom.. Kanske kör lite, sen åka ett varv med längdskidorna.... ? när man ändå inte har något att göra.. så varför inte.?  Egentligen vill jag åka till stan men så blir det inte.. 
Den så kallade alla hjärtans dag är väl som vilken annan söndag som helst? Jag ska bara vara hemma och göra ingenting som vanligt. Daniel åker till fjällen imorgon ju så han får jag inte se på en vecka.. Jag vill också åka skidor!!! Man kan inte göra ett skit när man inte har pengar... Var ju prat om studentresa med klassen.. men det kommer ju inte jag kunna göra eftersom 1000 kr kommer man inte ens från landet.. Roligt.
Lovet ser också dött ut, ska väl träffa Emmelie.. och sen sofia.
Fredag är de hard rock som gäller, Lajv spelar där då. Hoppas Sofia vill följa med mig :-)
Det är väl det enda jag planerat in.
Är så trött på allt nu, skola.. läxor.. jag orkar inte. För mycket för mig. 100 veckor semester i typ thailand hade inte varit fel. Flytta dit eller något. Ingen känner en.


Jag blir galen på mig själv....
Finns nog ingen jobbigare människa....
hatar de....

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

...

God kväll..
Kom nyss hem från Skepplanda. Var och simmade lite. Passade på när Emma ändå skulle dit och bada.
Tittar på Let's Dance nu. Hoppas Marcus Birro ryker idag! Nu blev det reklam..

kikat på lägenheter igen.. hittade en på Linne för ungefär 5000 i månaden. en tvåa på 52 kvm :-) Blev ju grymt sugen på den.. Men synd att man inte har en stadig ekonomi Men men.. Någon gång ska jag iallafall flytta till stan :-)



Så ser den ut...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej.

Har foto nu. Fixar lite med bilderna jag ska redovisa för Bjarne. Slutar halv fem idag.. Det har jag inte lust med. Vill bara hem och sova. Gå i ide på lovet tror jag bestämt låter som en toppen idé. Har inte lust med någonting.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma

Hola! Är hemma nu! lyssnar på P3, vi i femman.. Där Tingberg är med. Emmas parallell klass är med. Emma sitter i publiken. Imorgon börjar jag 8.30 (egentligen 9.30) Slutar 5. Vi har äntligen fått en tid där vi kan fixa historian. Men grejen är vi har ingen lektion mellan 11 och halv 4. Heja! Är iallafall inte själv:-)
....... Går ju inte bra alls för 5orna. nu får dom skärpa sig!

Blir kyckling och potatis och sallad OCH FETAOST idag. Mums!

byebye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter i skolan...

Det är dött här. Börjar om en kvart med Multimedia som håller på ett bra tag. har änan tröttnat på att greja med hemsida nu. Vad trött jag är! och sminket är helt åt helvete... och jag har inget med mig. Hoppas emma kommer och att hon har med sig!! :) hatar nr man inte har med sig och kommer till skolan och det ser ut som krig i ansiktet.... :o Kan man inte få lite sol och värme så man kan få lite färg i ansiktet så man slipper använda puder! jatack.
Nu ska jag  köpa mig en dricka i cafet ciao!

 



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen.

Kom till Daniel på Fredagen. Vi skulle åkt till Stan och kollat när hans kompis DJ:a. Men så blev det inte..
På Lördagen åkte jag till Emma vid 19. Väntade på Sanna och Mika, sen gick vi ner till Surte Centrum och köpte Thaimat. mumms. Kollade lite på melodifestivalen när vi åt,  inga bra låtar. 
Sen kom Pernilla och Julia, också kompisar till Emma. Vid tio tiden körde Mika oss till Combi där Sofie och Frida hade väntat.. Inte alls mycket folk. Köpte en cider och dansa lite sen bestämde vi oss för att gå till Malt och Humles, då var det bra musik och mycket mer folk.  När Emma och Pernilla kom var det typ schlager som spelades... Vad hände liksom ? Sofie och Frida fick dra tidigt, eftersom bussar inte går så ofta åt det hållet.
Daniel ringde vid halv tre. Då va dom i Kungälv så åkte hem då. Igår var det en riktigt seg dag för min del.  Vad gjorde vi? åt, kolla film och tv typ.

Har precis ätit nu. Kom hem från Göteborg för en stundsen, där jag, Emma och Magda var på mäss-seminarie. Vi saknade tre från gruppen. Tråkigt. Slutade 40 min före där iaf. Så han med kvart i sju bussen hem! 
 
Göra lite pop corn och titta på Simon & Tomas!
föresten nu är Historian fixad!  Vi ska ha historia på Onsdag em 15-17 suck.
enda dagen jag slutar hyfsat tidigt är Tisdag. och det är efter tre...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Combi

Ikväll blir det Combi som sagt. Väntar på att Daniel ska komma hem med Pizza! Han cyklade precis iväg ner till centrum:-) Vet inte riktigt hur kvällen ser ut innan combi, men emma skulle informera mig idag .. och de snart hoppas jag.. :-)

Skriver mer imorgon. Ha de

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag eftermiddag

Bara 1 timma kvar.  Sen träffa pappa, och sen till Skepplanda och hämta en klänning, Sedan hem till Daniel. Blir förmodligen en lugn kväll..?
Imorgon är det som sagt COMBI som gäller. Aldrig varit där innan. Ska bli kul.

Back to projektarbete.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fotolektion









Lunch om 20 minuter!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Kväll

Nu har jag varit duktig igen! Ringt om jobb.  Dom sa jag skulle mejla in cv och det har jag gjort. Jag har ringt um och fått en tid. Jag har lämnat in en läxa i tid! Känner mig riktigt duktig. Att få gjort allt det där. Nu ska det bara skrivas labbrapport till nästa Torsdag. Kan ju inte vara så svårt.. Eller ?
Borde städa mitt rum IGEN. blir stökigt på två dagar, om ens det. Tjejer är hopplösa när det gäller kläder och slänga dom på golvet:-) inatt drömde jag helknasiga drömmar.. Haha. Att jag blev bästa vän med gaybloggarn, massa andra skumma grejer. La mig tidigt igår och gick upp halv sju. Hur skönt som helst att få sova. Idag har jag haft multimedia då. och då har jag börjat på en nya "hemsidetyp" Innan nästa projekt börjar. Att göra/förbättra en riktig hemsida åt ett företag. Eller göra en adventskalender till skolans hemsida. Det fanns även en tredje sak som jag inte kommer ihåg i nuläget. Antagligen inget intressant.
På Studietiden pärlade vi för fullt. Vi har massa smycken nu. oj oj. När Fanny gjort en riktig hemsida till vårt projektarbete så kan ni gå in och köpa de smyckena som finns kvar efter mässan i Mars ( om vi ens kom med.. Har en reservplats än så länge...) Annars har vi en massa smycken att sälja. för sisådär 50 kr mer eller mindre, beroende på smycke.

Kan bli en grymmebra dag på Lördag. Åker väl till Daniel imorgon, sover där fixar iordning mig på Lördagen drar dit förfesten ska vara (ingen aning ännu, Thaimat blir det iallafall! Klart jag kommer!!)
Sedan drar vi in till kungälv och dansar till schlager!
Sofie och Frida och kanske Johanna hänger med! Snart är Angelica 18 och jag är hel. Känner mig inte hel när jag går ut, vill ha henne med mig. Min bäste vän! min högra hand liksom. Hur ska jag klara av att dricka med vänster hand. Det går ju inte... :o MEN SNART ÄR JAG HEL och hon är vid min sida! :-)
Vad händer på lovet då..? Min kärlek åker på skidsemester, utan mig -.- :-)
Vad ska jag göra när jag är PF en hel vecka.. ? umgås med min vännina Angelica kanske, var ju faktiskt ett tagsen... ? tråkigt nog :/ Blir ju så när det är skola då orkar jag aldrig göra något, bara gå hem och sova typ. Helgerna är jag hos Daniel, hon hos Hampus..

Nu ska jag ta mig en dusch sedan kolla film och sen hoppa i säng! Imorgon är det åter till MOPS berättelsen som gäller, sen foto sen graf sen projektarbete HALV FEM ! Hur klarar man sig. Det brukar ju spåra ur på den lektionen. kommer filmklipp inomkort.

                                Ja ett kort på de jag snart kommer visa som film... vad ska man säga....



Här har ni mig! I Nyktraste lagret. Jadå.
FikaFanny fyllde 18 :-)
Angelicas klänning!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter i skolan....

Sitter i skolan redan. Börjar inte fören halv tio. Var här kvart över åtta. Känns grymt! Älskar att börja sent. Men i detta läget spelar det ingen roll. Får gå upp lika tidigt ändå. För att annars är jag en halvtimma sen. Och det gillas inte. är ju Multimedia vi har, det är rätt kul. Blir kanske lite konstig efter alla koder. Men man återhämtar sig snabbt :-) Idag har jag endast tre lektioner, och slutar fem. hur går det ihop... Bläää, Medans typ resten av klassen har 1 lektion. Och den är klockan 2 eller 3. beroende på vilken naturlektion dom väljer att gå. Himla tur att jag slapp det. hade ju aldrig orkat åka till skolan så man är där 3.



Den här gillar jag! För er som inte ser, det är min mamma :-)


Hit ska jag åka iår. Blev ju inte av förra året...


Hittade massa bilder från då jag fixade "mamma 40" grejen :) Några av dom hamnade på Facebook!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

VEM?

Vem kan detta vara tro ..... hmmmm






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag - BadDay!

Sämsta dagen på länge. Var tänkt att jag skulle tränat idag. Men tappade lusten helt! Kollade Paradise hotel finalen. Då lägger internet av. Kanon bra. Blir man ju ännu gladare. Humöret sjunker ännu mer. Efter massa vel och efter att jag skrev klart läxan på datorn, fick jag det att fungera igen.  Kunde då skicka in läxan på its learning.. Bra det, sista dagen var i morgon. Fortsatte sen kolla på PH Jackie och Patrik vann.. Vilken jag redan visste, lite trist.
Skolan har varit seg, jag har iallafall gett allt på alla lektioner idag för att få annat att tänka på.
På Lördag ska jag på Combi med Emma och hennes kompisar, sen hänger nog Frida på, kanske Johanna och Annie.  Ska bli kul. aldrig varit där förut.. Emma säger det är bra på lördagar iallafall..
Angelica ska vi se på film och ha mys och kurdag på Fredag? Du ska ju kurera och jag kan äta gott :-)
Nu ska jag kika på Andra Avenyn!

inte ätit något idag heller, Eller åt lunch i skolan. men när jag kom hem. Har ingen ork eller lust att laga mat, men känner att hungern tar över nu.. så är väl tvungen att göra det iallafall... Skaffe en kock som fixar det, så maten är klar när man kommer hem!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God kväll

Skolan har varit seg som vanligt. Slutade kvart över tre.  Träffade Angelica :-) Åkte med henne hem var där i typ 20 min. Gick ut för att ta bussen hem.  kikade på hennes daniel(tvbänk) snabbt också. Riktigt snygg måste jag säga. En sån vill jag med ha när jag skaffar platt tv. :-)

Idag har jag inte gjort värst mycket. Försökte göra en läxa förut, men det gick inte. Behöver hjälp  tror jag.. Sen har jag kollat på en film. Ätit, duschat. Ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och kika på full frys som jag kan somna till.

Ska ha ringt två samtal idag också. men det har inte hunnits med.

Har kikat på lägenheter.. (brukar jag göra när jag inte har något annat för mig..) Hittade en i Majorna, där jag någon gån i framtiden vill bo :-)  klicka här för att se

haha. Sen såg jag en lägenhet på guldheden en 1a. utan varken dusch eller badkar... :s

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mops!



Den är har jag gjort alldeles själv.. .:)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Måndag!

Lyssnar nu på Taylor swift- Love story.

Och har gjort klart min naturläxa. Här ska jag minnsan få minst ett G. (Natur är inget för mig, förstår inte mycket av det som sägs i detta ämnet.) Samma i Religion. Men vi får väl se hur det får för mig där....
Idag i skolan har vi inte gjort så mycket. Kom tidigt vi var endast 6 stycken på grafen. Redovisade de 3 bra och dåliga internetsidorna.  Efter att jag ätit mig mätt på pasta och tsatziki (MUMMS) så drog Emma jag och Magda till stan för att handla lite grejer till vårt uf.  Sen köpte jag nytt puder. Eftersom mitt snart är slut. gick förbi din sko! Dit ska jag gå snart! Slutrea på massa skor. ohhh.
Vi var tillbaka till Grafisk Illustration. Där jag håller på med min mops berättelse.. Eller berättelsen är gjord. Ska bara göra lite bilder som ska finnas i en "bok". Höll på med framsidan, fint sommarväder och allt.... Den var nästan klar när Magda säger....
-ehm, Får jag säga en sak.. Alltså jag har för mig det var vinter...
-´Nää du skojar ?
-nä.. vänta "hon läser ett stycke ur boken där det står att det är kallt osv.."
-Neeeej! Magda var du tvungen att säga det!
-Var väl bättre att jag sa det nu än när du var klar med boken..
-Ja jo. Men nu måste jag ju få snö på granarna och försöka göra en jacka på henne nu.. (I illustrator) Ni fattar inte hur dålig jag är på det programmet. Ni ska få se framsidan nästa gång jag är i skolan och kan printa den...
" Magda tittar på min konst och skrattar"
-.-
Har haft mensvärk hela dagen och huvudvärken kom smygande när vi kom tillbaka till skolan från stan..
aj aj.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()