trött på skiten

Booring. Skit dag. Studiebidraget kan inte behaga att komma till mitt konto utan skakomma som en lapp hem som jag måsteåka ned med till banken och lösa in. JOBBIGT. varför inte bara skicka ut pengarna. ett jäkla vel! har inte tid med det. Sen ska studentmössan betalas.. Nästan 600 kr på det. och sen balklänning om några månader.. återigen en massa pengar som försvinner. Jag är en fattig student som behöver ett jobb!! suck. Finns ju inga. Blir less på det här ..

Kommer aldrig kunna klara mig själv. bo hemma hela livet. jihooo. Vad roligt. Nygård kan ta sig i rumpan.
idag är en dålig dag. riktigt dålig.


åt thaimat med Angelica i Nödinge förut. gott. Sen åkte vi till Kenny och Viveka en stund tills pappa hämta upp oss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ghost hunters

jag rekomenderar er att se dethär

Del 22 av 23. Teamet besöker the Stanley Hotel i Colorado. Det var det hotellet som inspirerade Stephen King till att skriva romanen the Shining.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag idag va

Hej segast i hela världen.

Nu är det inte långt kvar tills vi åker ju. Onsdag imorgon. torsdag, fredag. Sen är dagen inne. åker ju på kvällen så kommer man gå hela lördagen och vara spänd.. Allt det där.. har ju aldrig flugit förut. har inte ens tänkt på vad jag ska packa ner. Eller har ju tänkt lite så. Men inte exakt vad. Skolan idag har varit seeeeg. tråkig. och allmänt jobbig. har itne så mycket att säga idag faktiskt...
Fick jag i present:
Pengar
Parfym Avril Lavigne
Parfym Carolina Gynning
Presentkort på kicks
Sänglakan och allt det där
Paraply
blommig shorta
Halsband
Armband
Solhatt
Turkiska lire
Ringar
Blommor
Resa
princess krona
TACKAR SÅ MYCKET FÖR ALLT

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

18.

OBS kan finnas mycket felstavning i detta inlägg


Idag är det ingen vanlig dag för det är sofias Födelsedag hurra hurra hurra.

Idag tillbringade jag min dag hemma lite smått seg sådär. Vaknade klockan sju i morse. Gick då upp för kunde inte somna om för de snurra så i huvudet. efter en massa glas vatten börja jag piggna till. Sedan frulle när dom flesta hade vaknat.. Jag och Ellen gick sen in vid 1 och väckte Daniel. Tyckte han kunde vakna då.
vi kolla film och jag somna till ... Sedan var klockan väldigt mycket helt plötsligt så vi åkte ner till Älvängen och köpte pizza. mmmm så gott!

Igår gick jag upp runt sju också.. Fråga mig inte varför. Bakade två rulltårtor runt 9 kanske. Misslyckade blev dom. Klart att ingen ville ha dom! Sen fick jag raka alexanders hår.. Det lilla han hade på huvudet.  Sedan kom Angelica vid 11 och vi gjorde tårta. Sedna skulle hon dra så jag gjorde den andra själv. Gick ju bra det med. Sen var det bara att hacka grönsaker.. Stå och göra det är inte bra för min rygg kände jag. Fick jätte ont... men
klockan gick och Agge kent och Ellen var först hit. Börja göra iordning mig och det där.. Vid fem börja folk droppa in en efter en väldigt tätt.. hann ju inte hälsa o tacka ordentligt. Bjöd på Tacos till mat. Fick en lugn stund.. när jag hade ätit gick jag och satte mig hos Gänget i hörnet.  När alla hade ätit och var mätta och hade väl smält maten också.. så började jag och angelica att fixa tårtan!  eller Garneringen till den. då kom Daniel.. Av honom fick jag ett jätte jätte fint halsband :-) . Stressad som jag var med allt så blev de ett snabbt hej och tack. åter till Arbetet. har nog aldrig hjälpt til så mycket här hema som igår! När vi hade ätit tårtan och allt det där.. Började vi dricka mer. Folk begav sig hemmåt. Vissa skulle ju ner till La Plaza så dom fick man se senare. Andra skulle bara hem.
Singstar kördes igång och det var ett väldigt sjungande. klockan gick återigen och det var dax att bege sig till älvängen. Alla kom in som skulle in inkl Angelica! :) Väl där inne var det ju en timme kvar till jag fyllde år på riktigt. Och den timmen var lååång.  Sedan var klockan 00.00 Och GRATTIS TILL MIG.  Gick runt där med min fina krona på huvudet. och folk fråga varför jag hade den. då svara jag glatt: jag fyller år!  Ännu ännu senare Fick jag leda ringdansen! Gick väl bra i början men sen tappa folk så då sket vi i den och började dansa istället. därefter kom jag upp på scen och fick sjunga lite lit emed Mikael o Totto. :-) Roligt roligt. oförglömlig kväll ska ni veta. Alla som va där som jag känner och alla som gratta mig tack så hemskt mycket!
Sen missade jag ju när Martin fick sjunga! Men Hörde att det skulle varit bra! Vilket jag absolut tror på!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

LÖRDAG.

Nu äntligen är dagen kommen. Eller egentligen är det imorgon jag fyller. Men kalaset och så är idag.
Angelica kommer hit vid elva .. Så ska vi baka tårta.  Innan dess ska jag ha gjort rulltårtor.. får se när jag sa börja med det. ganska snart antar jag.

Nu ska jag ner i duschen köss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FREDAG!

Äntligen är det Fredag! Imorgon är det kalas och massa dricka. Och på Söndag är jag äntligen 18.
Idag ska jag inte göra så mycket, städa och så.. Laga mat.  Slutar ju tio över tolv idag så det ska bli skönt.
men ska gå till matkassen och handla dagens middag idag med. Med mormor och emma. Sedan ska vi åka upp till henne och dom andra ska äta smörgåstårta.

GRATTIS SONIA (mormor) PÅ 70 års dagen!







och som sagt idag är det fredag. bjuder på Olw's reklamsong.
      




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skolan

Sitter i skolan och har mediakommunikation. Riktigt lång lektion, den håller väl på till 11.50 .. Sen studietid till typ två.. Och en timmes hål till sista lektionen Formgivning, som håller på till 5. åh vad roligt.. Mensvärk på det också. Finnemang! skitskoj. Vill bara hem och lägga mig. Sova bort hela dagen.
Imorgon är det Fredag och helgen börjar. På Lördag ska det drickas. För då ska vi fira mig! fyller på Söndag ju. Men firar på Lördag och drar till La Plaza.. Där Mikael och The killarna ska spela!

Back to work

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag Morgon

Igår efter skolan kom Daniel och Angelica hem till mig.Daniel har varken skola eller jobb de närmaste dagarna här, så han sover väl här tills han ska jobba.. mysigt. Har setts varje dag nu sen Lördag :-) . OCh Angelica kom för att vi skulle baka. Men blev väl inte så mycket baka för våran del.. Mamma kom liksom och tog över. Förlåt ..
Ska snart gå till bussen, och fara ner till skolan. Boring. vill hällre vara kvar i sängen med Daniel. Men Men.
Börjar tio idag! Det är skönt. Slutar tyvärr lite senare..  Imorgon däremot slutar vi vid lunch.. När vi egentligen brukar sluta vid två. Gött!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

KALAS 26/9

Som sagt är det kalas på Lördag! Och inte många har sagt om man kan komma eller inte. Så om ni kommer utan  att ha sagt något. Får ni ingen mat- TACO! Synd för er :-)  ha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag morgon

Daniel kom som sagt i Lördags. Vi spelade nitendo hela kvällen typ. Sedan tv..
Han sov över, och jag gick upp tjugo över fem på söndagen för att följa med Angelica till Nääs och fotografera. Jätte trevligt och fint väder nästan hela dagen.. Börja regna senare. När jag kom hem igen var Daniel fortfarande kvar:-) Han åkte hem  halv nio..
Jag duschade då, och sedan la mig. Var ju riktigt trött. Slutar sent idag. Daniel kanske ska komma idag med. Och Angelica ska komma hem sen, så ska vi baka chokladrutor. mumms. Bara en skolvecka kvar, sen så!
och två veckor kvar till Härliga Turkiet!

Ska göra iordning mig nu, sen gå til bussen kösshaj.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sofia kan städa.. när hon har lust.

God morgon. uppe med tuppen idag, fastän jag kom hem vid två i natt.
Drack Dukoral eller va det heter för snart en timmesen. Så snart kanjag äta! Hungrig som ett djur.
Har städat lite i mitt rum, behövs ju eftersom jag har kalas nästa vecka. Men lär få städa igen innan. Har tvättat lite igår och idag.. Ska snart dammsuga och sånt.. Sedan plocka ur diskmaskinen. OCH SEN! äta. När Angelica vaknat (vilket kan bli nu, sen eller ännu senare höhö) Tänkte jag promenera ner till Nygård och hämta moppen. Sedan.. då vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo. är väldigt sugen på spela lite gitarr. Så det ska jag nog göra.
Idag händer väl inte så mycket mer än att Daniel kommer. får se vad vi ska hitta på här i kattunga (hundvalpa som dennis sa). HAHA. väldigt roligt var det då. Den killern glömmer man inte. klassens pajas helt klart :-) Saknar faktiskt högstadiet lite.. iaf 7, 8 när man hade en så rolig klass.. Skrattade varenda dag p g a dom. ha  ha.
Tiden går sjukt fort. Går redan sista året på Gymnasiet. 9 gick jätte fort även 1 och 2 i gymnasiet.
Men nu är det tufft vill jag lova. Projektarbete.. Sen ska vi göra ett uf i projekt och företagande. två stora projekt.. på väldigt kort tid. har i stort sätt bara våren på mig. Eftersom man ska ut på praktik efter höstlovet.. där ska jag vara ända till vi slutar i December! sjukt. Men fick en bra Praktikplats. ingen i klassen har fixat sig en praktik ännu. Så känns skönt att jag lyckats:-)
men nu ska jag dammsuga!
kösshaj

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jacuzzi och film/sova

Hemma nu efter en kväll i Sjärtum (hjärtum).
Bada Jacuzzi hos Hampus! riktigt gött! Angelica och Sebbe va med också ..
Sedan skulle vi kolla film, var de tänkt iallafall. Slutade med att två sov och två kollade. Inte så svårt att lista ut vilka som sov va.. ? Jag och Sebastian såklart. haha. Men men Fick veta att älsklingen låg på sjukhus, han har brytit näsan... igen... Fast nu är han hemma, och kommer till mig imorgon :-)

På Söndag blir de upp tidigt ! Då menar jag tidigt!!!! :o

nu ska jag sova för jag är sket trött. pusshaj.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Formgivning

Man får mycket gjort i formgivning.. Japp.. Skrivit ut min "fåtölj" som passar in på mig. Lat! och Bekväm va två ord jag skrev...
























Sen klistrade jag in en bild på mig där.. Väntar på att veta vad jag nu ska göra.. Så det är bara tidsfördriv.. Men där sitter jag i min matchande fåtölj. GOTT.

har också gjort en påse.. Sån där som man kan lägga godis i nivet. Så nu kan jag göra sånt med ;)

back to work ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sofia Svensson!


Fyller 18 år idag! :-) Grattis vännen.
Var jätte längesen man träffade dig nu.



Idag blev jag väldigt Sugen på Taco!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dålig dag!

Hungrig som en varg just nu.. Men pappa har inte kommit hem ännu. Så blir ingen mat förän han har kommit hem med grejer.. Min mage låter som de gjorde på värdskrigen!
Va äcklig spagetti och köttfärssås i skolan... Hatar skolans mat...
Idag på Grafen hade vi iallafall fika! Det var Magda som stod för det denna veckan.

Eftersom det är lilllördag idag.. Vill jag väldigt gärna ha cheez ballz :-)

Nästa vecka blir de bakvecka inför kalaset..
Angelica ska jag tvinga hit också! Så får  hon hjälpa till :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inte en god morgon.

Jisses vad trött jag är. Börjar halv nio idag. Slutar runt två. Ganska skönt med en kort dag idag.
Händer inte så mycket resten av veckan. Skall ner till Göteborg och fota skyltfönster, en uppgift till Expo.
Segt... Ska analysera och sånt där. Ska träffa Annie runt fyra,. om jag orkar vara kvar tills dess.. Beror lite på när jag är klar med uppgiften..
Till helgen vet jag inte vad som händer.. Söndagen ska jag iallafall åka med Angelica när hon ska tävla. :-)

Förstår mig inte på folk ibland.. Speciellt Niklas.A ! ni vet nog vem jag menar.  han beter sig omoget och töntigt.
så Löjligt av han.. Orkar inte med sånt folk. dom borde hängas allihop.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morgon

Idag har jag fått en timmes sovmorgon. Kändes faktiskt skönt. Börjar 11.15 idag med Klassråd. Sedan Lunch. och därefter Expo. Slutar halv fyra idag. Hoppas fler folk är med idag så jag slipper vara ensam som jag varit två gånger nu. Förr förra veckan när jag var sjuk. Var ingen där. Kursen lär ju läggas ner om de fortsätter så här. Och 100 poäng åt helvete.

Sofia fyller år på Torsdag:-) Har inte träffat /sett henne på ett tag nu. Tråkigt..

Kanske kan lägga upp bilderna vi var och fotade förra Fredag uppe vid Vimmersjön, senare idag. om jag får tag på Bjarne

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött

Den här elevens dag var ju inte alls för rolig. Var på stationen gissa vad.. Burk 1: Mosade bananer och russin, burk 2: En plast blomma. Burk 3: Stearin..

Skulle varit värre saker, Helt klart. men men.
Är väldigt trött nu. Känner inte för att göra någonting idag. Men har ju lovat att dra ner till Angelica. Så ska nog sova lite tills hon kommer hem. och sedan dra ner.
Nu vet jag vad jag ska ha för tatuering och var! En räv bakom örat. Lite tufft. Får se när de blir av och så.. Blir väl inte än på ett tag..
Jag har funderat på Kalastiden.. Och tycker att fem snåret är lagom! Så kom vid 17.00
Två veckor kvar till min dag. Och 3 veckor kvar till Turkiet. Ska bli så skönt att vara borta i två veckor!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kalas den 26/9

tjaa!

För alla vänner och familjer jag känner så är ni hjärtligt välkomna till mig den 26 September för att fira min 18årsdag. Tiden är inte bestämd ännu, men det blir på eftermiddag/kväll. Mat kaffe och tårta, och självklart dryck.
Efter kalaset börjar en liten förfest för La Plaza. (Egen dricka medtages för förfesten).

Hör gärna av er om ni kan komma eller inte! Här på bloggen, Mejlen, sms eller ring.



Nu ska vi ta en sväng in i staden. Sedan åka hemmåt. Kösshaj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chill

Vaknade klockan sju idag. jätte tidigt. usch. Gick ner till Frullen vid halv åtta kanske. Fanns massa! Jag tog åt mig ägg och bacon! Och fruktsallad. och te, och juice.. En jäkla massa med andra ord. Massa frukt och gott. Sen när vi skulle gå efter en och en halv timme så ser jag att de finns (thai)mat liknande.. nudlar och sånt där.. :o det missade jag helt. Samma med Pannkakor! Så det blir min frukost imorgon!

Sedan åkte vi upp till översta våningen och gymma lite. Herregud klarade knappt tio min på en sån där gå sak.. Va det nu heter.. En sån man går och samtidigt håller i en grej som också rörsig. äh ni fattar inte.. Men iallafall efter en halvtimme av svett träning och massa vatten! Så gick jag tillbaka till rummet tog en dusch. Emma stanna kvar vid poolen och badade lite. Jo det finns pool här med. :-) inte speciellt stor men, det finns. Ska iväg snart tror jag.. Till Livgardet där alexander är.

Caio

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

framme

tjenna! Nu är vi framme. göött! Jätte fint rum har vi. Och hotellet är superfint. i trappuppgångarna ser det ut som på sjukhus.. Luktar som sjukhus med. Läskigt.
Åkte hemmifrån kl 14. och var här typ runt 19. Med ett litet stopp för att äta. Kycklingsallad. Gott!!
I skolan idag började vi med Grafisk Illustration.. Skulle illustrera en särskrivning. Jag valde "snor kråka"
Ritade en kråka som snora.  Sedan var det foto B Då åkte vi upp till Vimmersjön med kameran i högsta hugg. Vi gick runt Sjön på ca två timmar. Med en hel del stopp då vi hittade grejer att fota.. Var tillbaka kvart i tolv ungefär. Lade in bilderna på datorn gick och åt. Sedan kom pappa så åkte vi hem.. Packade klart allt. och drog iväg!

Igår.. var det en månadsen jag och daniel blev tsm :-)
Det går fort...

Sofie den fina har party party idag:( och jag missar det:-( men men.. 
hehe

kösshaj

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart så

Sitter i skolan och har studietid. Tråkigt. Nästa lektion börjar klockan 3 och håller på till 5. Inte det minsta roligt.
Men därefter åker jag iallafall till Sofie och firar henne lite:-) med tårta och så. mums.. Sedna hem och packa för imorgon åker vi efter skolan.
Seb kom oväntat på min buss imorse :-)

Ser inte fram emot bilresan imorgon! Absolut inte.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sofie Severinsson








GRATTIS SOFIE DEN FINA!!!!!! :-D
nu är du 18, det är inte jag. men när jag är. då du.
Då ska vi göra stan osäker för alla.

Som jag sa i face.. tråkigt att jag inte kan komma till din fest.
Men du får festa och dricka redigt för mig.
Men vi ses ikväll hemma hos dig :-)
puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny Design

Något är fel just nu. Därför det ser ut som det gör. men ska inte se ut så här !!!! FATTAR INTE VAD SOM ÄR FEL.

Har man Firefox eller Safari kan det se en aning konstigt ut!
Sofia har talat

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lätt road

(klicka på bilden för att få den större)

 

 

Var Projektarbete just nu, Fanny fixar en blogg till vårt arbete.

Där vi ska lägga ut våra "varor" vi ska sälja.. Eller försöka sälja iallafall.

Ska med Angelica till stan idag efter skolan. Slutar klockan två.

 

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:D

Kollade precis IDOL. Jon Sindenuis säger jag bara. Riktigt skön snubbe! :-)
Ska kolla på Andra avenyn nu på datorn, eftersom mamma ska kolla ngt annat på tv. -.-

caio

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ögnonen stora som en Lemur!

Skolan igår var helt okej. kul att se Fanny, LillDaniel och Emma skratta så dom grät till tim testar (videon i förra inlägget).

Segt att dagen är så lång. Daniel åkte med mig hem igår efter skolan också. Träffade Sofie på 600 :-)
Daniel sov över här till idag.. Åkte med mig me 11 bussen från Lödöse.. mysigt att han kom hit iallafall.
Idag var det bara jag på Expo åter igen.  Angelica var iof med mig. Men ja.. Så fick sitta där från ett till  halv fyra och göra snabbtextning. kööl!
Sedan åkte vi till Kungälv och tog spruta! hann ju knappt ta av mig koftan innan han stack mig:(  haha Enligt angelica var mina  ögon jätte stora. Tänk er en Lemur! haha.
I lördags när vi kolla film satt jag med kudden framför Ansiktet och håller för öronen.. Sebbe har filten precis under ögonen och håller för öronen. HAHA. Därför angelica sitter och skrattar  när vi kollar film seddu! :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tim testar


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sing me a song

Igår var det en lugn kväll hos mig med lite folk. mer exakt fyra stycken.  Angelica kom hit ganska tidigt för att hjälpa o göra iordning emma för Jessicas fest. Mamma, pappa och emma åkte upp strax innan klockan 6. Angelica och jag käka då. Sedan kom Sebbe och Hampus och vi satte på film. Vid tio ringde morsan och ba dmig hämta emma. Vi åkte upp med bilen.. tjöta lite när vi var där.. Åkte hem igen, kollade vidare på the grudge 1 sedan 2an och där efter .. kommer inte ens ihåg filmens titel. jag halvsov genom hela filmen.

Ska till Angelica snart. 
Åker nog till läkaren imorgon så jag får tabletter för halsen.
Hoppas veckan går fort. Förpå Fredag blir det Stockholm som gäller.
Sofie den fina fyller år på Torsdag! :-)
därefter är det Sofia som fyller (17:e) :-)

Ciao







Sofia har talat

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

All I have to do is dream dream dream

Bion igår var bra faktiskt. :-) gött ljud iallafall! precis så det ska vara.

Kaos var det att hitta till parkerinen vid burgården. Eller hitta den är inte så svårt men att komma dit. Sebbes lokalsinne var tydligen inte på topp. Så ringde pappa.. Vi kom dit iallafall. hhaha. Och hemmåt körde vi fel, så fick göra en Usväng.. för vi kom på 45an mot centrum. Men det gick kanon ändå :-) Sedan åkte vi med dom till Världens ände verkligen - Hjärtum. var mer än 7 km från lilla edet. Värre än Nygård. iallafall Spelade kort. Jag förlora först så klart. Sedan satte vi på filmen Shutter(klicka på ordet så kommer trailern). Den var lite småäcklig.
Sebbe körde hem oss efter den. mycket mycket snällt!! ,
var väl tänkt att åka dit idag och bada Jacuzzi, men pappa avrådde mig från att göra det med tanke på halsen. och det är ju klart. Ska väl bli frisk någongång.
Så istället ska angelica komma hit så ska vi se The Grudge och Catch me if you can. Grudge har jag aldrig sett klart. utan sett typ tio, tjugo minuter sen stänger jag av. Så nu ska jag göra ett försök till.Sen kom jag på den briljanta iden att Angelica ska få testa på Raclettemiddag. :-)








Sofia har talat

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Klicka på en av bilderna

    


klickar du på en av bilderna så kommer du till sidan där man tar sånna här fjant kort haha.
     

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan inte sova

Det går inte. Vaknade klockan sex och jätte pigg. + att det går inte att sova när det värker så i halsen som det gör.  känns i hela halsen jätte jobbigt. måste nästan åka och kolla detta idag. För väntar man längre kan jag väl inte andas.. Kan ju inte heller svälja stora feta tabletter när det är så tjockt. :( jätte jobbigt..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

G.I. Joe

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

frulle

Sitter i köket och är osocial med emma, äter frulle och dricker te mm. Ska snart gå ner till bussen. Slutar 12 sköönt, men hem åker jag inte utan stannar kvar i skolan till fem-.- Hampus kommer till skolan och vi väntar på Angelica och Sebbe. Sebbe slutar fem och det är han vi ska åka ner till stan med så.  Ska se öh.. kommer inte ihåg va den hette.. Det är som vanligt. Så blir en chill Fredag. :-)

Ska till kungälv nästa vecka och fixa resevaccinationen !
för vi åker om en månad ungefär :-) kul kul kul!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nyponsoppa och sängen

ska snart göra mig lite nyponsoppa och lägga mig i sängen igen eller kanske lägga mig i soffan och kolla tv. om jag får vistas där ute vill säga. har fått stränga tillsägelser att jag inte får vara där och smitta ner luften så övriga familjen blir sjuk.  hehe. Men tänker jag göra ändå, en lite stund bara.

Huvudet värker jätte mycket, känns som någon har tappat en sten på de.
Har kollat klart på Sagan om ringen trilogin nu iallafall.

Fick inte studiebidraget i måndags? Vad hände där liksom ? tror dom att jag ska klara mig från slutet av juni till slutet av september är dom ju dumma i huvudet. inget jobb, inga pengar, ingen fritid. Hatar det!
Fritidskortet har gått ut också.  kan inte åka till daniel. Så han får väl komma hit. men då måste jag städa mitt rum. och det orkar jag inte.

Längtar till Stockholm.. åker 11:e September.
Längtar till min födelsedag, 27:e September.
Längtar till Turkiet, 3:e oktober.


Nu har jag tappat lusten för allt. Blir så arg när man inte har pengar och int ekan göra något!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mår inte bra alls

usch för sånt här. Jag som aldrig var sjuk innan. Dom senaste två/tre åren har jag varit sjuk jätte mycket. Speciellt efter halsbölden.  Så rädd att jag ska få de igen. För nu vill jag inte ta bort dom. Såg hur "jävligt" sofie hade det.OCH det vill jag inte vara med om själv +att vi ska åka till stockholm snart, jag fyller år ska till turkiet.. Måste man bli sjuk nu då!

men men Edetnatta va skoj. Träffade ju Hampus och dom. haha. Tiden bara rann iväg. I söndags på morgonen mådde jag inte bra allt. tänkte först att jag var ännu sjukare.. men var nog bara dagen efter illamående. ändå drack jag inte mycket alls. Men somnade om vakna lite senare mådde mkt bättre. var bara halsen som var sådär.
åkte ner till stan träffade Daniel. Vi gick på bio, den där nya vad hette den District 9 eller ngt. Mysigt. Sedan åkte vi hem till han.. Sovit hos honom till idag. Gick på svenskan och klassrådet sedan var jag tvungen att åka hem.  Mådde inte alls bra.. gör det inte nu heller. men skönt när jag kom hem och fick sovit lite. Fast svettades ju som en gnu eftersom solen lyser rätt in i mitt rum hela eftermiddagen..såklart!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()