Första Advent

Nu är det första advent, ännu en gång... detta året har gått riktigt fort.
Vi åt en gemensam frukost.. utom alexander.  gott
Nu ska dom sätta igång med sitt projekt därute.. och jag ska väl snart åka till Daniel..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Sitter och kollar på Robinson. Denna helgen blir lugn. De senaste helgerna har det  varit sena kvällar och alkohol inblandat, kände att nu får det bli en lugn helg när det ändå inte hände något speciellt.. Nästa helg ska jag med Elisabeth och Angelica på Ryttargala i Hjärtum.. Lerk som har den.. Årsfest typ antar jag. Ska bli roligt.
Jag ska åka till Daniel imorgon förmiddag och ha en mysig första advent. Jobb på Måndag igen..
Känner miglite små seg, så ska väl lägga mig snart, läsa lite ur boken jag börjat läsa.. "Dödens Kemi" Än så länge är den bra. Sedan somna till trolltider :)  Haft en helt okej dag. Åkte och hämtade min pepino kiwi som Sebastian hade köpt i Danmark!  Tack än en gång!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter hemma hos Daniel nu.. Margita stryker, dom andra har jag ingen aning om vad dom gör.. Daniel jobbar....
han tjöta på mig att sova hos honom inatt, orkade inte höra mer så jag sa okej :) Eller så kanske ja ville också... bara lite.. träffade han lite snabbt i morse innan jobbet..
Var väl lika bra jag åkte hit, eftersom jag slutade kvart i sex och min buss från Lödöse redan har gått.. och pappa slipper hämta mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

kanske

Tänkte jag skulle ordna en lite mer egen header ? :)
personlig.. kommer inom kort! ching ching

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bra dag

Gårdagen slutade precis som jag ville. innan vi åkte till stan för att åka skärgårdslinjen så kände jag verkligen att "jag vill gå ut efteråt" Så jag tog i kontakt med en vän och hörde vad hon hade för sig för kvällen,, det visade sig att hon och hennes kompisar skulle ut. Jaa tänkte jag, klart jag drar med dom.. Men! När vi kommer ner till stan strax innan 6 och innan vi får gå på båten så kom jag på att jag glömt mitt legetimation. Järnspikar!
Kände att kvällen var förstörd typ.. Men blev väldigt trevligt på båten och Daniel var så duktig så! Men sen när båtresan gick mot sitt slut blev jag bara grinig, för jsag ville verkligen gå ut och jag hade glömt leget.. händr alltid mig.
Men vi åkte hem.. och Alexander den bästa brodern jag har körde ner mig till älvängen så jag hann med en lila 8 min över tolv! Så jag åkte ner, mötte upp mina tjejkompisar och gick mot Park Lane.. Vi kom in och hade hur kul som helst! Aldrig dansat så mycket som jag gjorde då. Skit kul det stänger fem men vi gick tjugo över fyra.. Och var i Majorna klockan sex ungefär.. kul att spårvagnarna gå så ofta på natten menar jag.
Det var iallafall en underbar kväll på båten där my love jobbar, som bjöd min kära familj på julbordsturen, Tack min älskling.
Och även efteråt på Park Lane
Peter Sipen va där och skötte musiken!
lite bilder från skärgårdslinjens hemsidan, vi fastnade allt på bild ett antal gånger.....
Jag och underbara mamma
Hör upp alla singeltjejer,,, Denne man är singel, och tydligen VÄÄLDIGT snäll..
namn och ålder : okänt
Blir full på korv och köttbullar.
Kör grävmaskin
och KAN bråka på fyllan.
Lånar ut sin kavaj till frusna tjejer.
HAHA. Allt jag vet om honom.
Hans kollega tyckte jag skulle bli tillsammans med denne okända man.
även hans släkting Lennart, som har fru och barn, och var väldigt full..
Tack för den paparazzisnubbe..
snällt
alex mamma emma

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

balklänningar

Var ju som sagt hos Annelie Gustavsson
http://www.butikjuliana.se/
Många fina klänningar
0520 - 66 13 40







samma guld egentligen.. bara blixten som gjorde framifrån bilden konstig





Gillar ryggen på denna, men inte framsidan














Vilken tycker ni va finast av dessa.. det är bara några av alla jag provade..

Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()

hey baby hey baby hey

tjenis penis..

I helgen var vi ju i Drängsered och firade tre glada kvinnor. Som fyller( inom en snar framtid) 40, 40 och 45 år
hade jätte trevligt, hyffsat god mat, (som ni säkert vet gillar jag inte soppa, men det funkade ju att "äta")
efterrätten var god :)
Och Mikael skötte musiken bra som vanligt... Sen när borden försvann var det ju dax för dans, jag och angelica var uppe ganska fort. och (jag försökte) bugga.. hahaha. lite så där halvbra. Men det var jätte roligt. Tack för en trevlig kväll :)
Den långa resan hem var dock jobbig, har problem med mina ben alltså, kan inte sitta still för länge för då börjar dom typ stickas och vara besvärliga.. Så jag satt halva vägen och rörde mig fram och tillbaka samtidigt som jag försökte sova. Men men två timmar senare var vi hemma och sängen väntade på mig!

Åkte till love på Söndagen och myste med honom...
Annars inte mycket i veckan, jobbat och varit riktigt trött..


Ska snart iväg och kolla på balklänningar, äntligen får jag tummen ur och GÖR det.  hos Annelie..
och imorgon fyller älsklingen 25 år. Hem till honom på kalas..

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Yo

tjao! Vad gör jag? kollar Bonde söker fru, samtidigt som jag sitter här och kollar runt på nätet.. Idag har jag jobbat hårt. Slutade fyra, då drog jag direkt till Burgården i tron på att få klippa och färga håret men ocke, var försent ute.. haha. Dessutom fick jag gå från drottningtorget till burgården. suck, jätte trött när jag kom fram.

Kolla vad jag hitta! (klicka här för att se) Blev sjult sugen på att flytta dit. Men.. har ju my love här.. och tror knappast han skulle flytta med mig dit. Men hade varit så kul att få hålla på med hästar lite igen.. Saknar det ju lite.
Vet inte heller vad jag ska ha på mig på Lördag.. får väl se vad som kommer fram..
http://sofiapapraktik.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny jobbvecka

Åkte till Daniel igår eftermiddag. Sedan gick vi hem till hans "plastpappas" föräldrar.. Det visar sig att "plastfarmorn" föddes i Nygård, hennes familj flyttade härifrån när hon var 1 år.. Och hon hade vbarit på 90 års kalas i Lördags här i Nygård. Lite kul... Men men, fick en bit tårta där innan vi åkte med Anders, Anton och Filip hem till dom. Kollade tv och film resten av kvällen.. Gick upp åtta idag, tog bussen fem i nio fårn stationen.. Komin i lagom tid att ta spårvagnen så jag är på chapmans torg kl 10.. men kan ni gissa vad som hänt.. två spårvagnar hade (antagligen) kolliderat så ja, 9,3 och 11 gick via marklandsgatan och Mariaplan.. Så jag fick ju sätta mig på den och hoppa av vid mariaplan och försöka hitta till Chapmans torg.. hade inte riktigt koll åt vilket håll jag skulle gå. men det löste sig, kom fram tillslut och då var klockan kvart över tio.. vet ni vad oms kommer rullande utanför då... jo Spårvagnarna.. Kul att dom började gå där igen när jag precis gått en jätte lång väg.. Men men. Morgon promenad piggar alltid upp, visserligen gick jag ju en kvart från Daniel till bussen.. Så jag fick en rejäl motion i morse alltså..
Jag hade att göra idag när Jessica var tillbaka från bergen.. Tiden rann iväg och idag var jag själv utan alla praktikanter.... är grymt trött så ska lägga mig snart tror jag, åka till Daniel imorgon efter jobbet igen..

Men nu ska jag ta mig en bit kladdkaka med grädde och Cappuccino Daim



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årsfesten

Åkte till Edet igår vid fyra, Sebbe hämta mig där och vi begav oss till Hampus.. Spela något ölspel tills vi skulle gå till hjärtumsgården.. När vi kom dit var det en del folk där, kände inte någon! Satte oss vid ett bord, jag och angelica ävnta väl mest på maten. haha. klart prisutdelningen skulle vara före, så jag satt och nästan hungrade ihjäl, MEN sen blev det käk , något konstigt kött, potatissallad och sallad.till det drack jag cider eller Pepino..
sen en stund efter maten där blev det dax för dans, det enda vi gjorde var att bugga haha. Var ju bara sånna låtar.. Livebandet hette That's Right. men det var kul, Sebbe berömde mig :)  han tyckte jag var lite duktig..
Sen fick jag sådan hemsk huvudvärk, svårt att beskriva men ont gjorde det.. Så jag ringde pappa och bad han¨komma vid tolv. Så åkte väl hem vid kvart över tolv, när han hade kommit, sen rätt in i sängen!
Idag vet jag inte vad som händer faktiskt,  Ska iallafall ta en lång varm dusch!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Mitt Lördagsgodis blir Alkohol

God morgon alla frusna hjärtegryn. Har precis kollat på P.S. I love you. För förra gå¨ngen jag skulle göra det somnade jag. Ska alldeles strax städa rummet.. Blir stökigt välidgt snabbt, vad kan det bero på ? Om jag det visste.. Sedan kanske jag bakar scones. Vore väl gott?  Idag kommer Daniel, vet inte när.. Men stackaren får vara här själv ikväll. Eftersom jag ska på årsfest i hjärtum.  Jag minns attjag och Alexander var hemma hos Agge när hon bodde där, och vi bakade kladdkaka med sånna små hjärtan som är i rosa och lila som man änna kan strössla på,, Ni fattar!  Det är det ända minnet jag har från Hjärtum :)
Antar attjag ska åka till Hampus innan, där angelica är nu.. Sedan vid 6 ska vi väl till bygdegården. och vid sju är det food! Det gillas.  Senaste årsfesten fick man ju köpa massa dricka där inne, fick ej ta med sig eget. Men idag får vi ta med oss eget.. Göööd! Ska ha Pepino cactus, (Kiwi finns ju inte i sverige!) Får väl åka till danskland och handla en jäkla massa flaskor! Sen ska jag ha Cider, peach melba. Och som sagt två öl som står här och väntar..


Här är föresten ännu en låt från Turkiet som jag hittat.



Akcent - on and on

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

It's Friday

Tjenis penis småfolk.   Nu är det Fredagsmys.. Fast alldeles själv då. Lär ju somna tidigt idag med. är grymt trött efter veckans jobb.  Imorgon är det årsfest som gäller, och Babe kommer säkert också hit imorgon, så han får umgås med min knasfamilj medans jag dricker alkohol och dansar loss som ett as.ha.  I skogarnas skog då, men vad gör det. Kan bli kul det med. vet inte vad jag ska dricka bara, Har iochförsig två öl som väntar på att bli halsade. Får väl se.. VIll ha Pepino kiwi, det är goda grejer ska ni veta..
Slutade  15 idag, hann precis med 600 som gick 20 i 4. Som tur var Paulina på bussen så jag hade någon goding att prata med.
Har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. blir la kjol och linne o tröja...
Nehe.. jag vill ha godis. För första gången på otroligt länge är jag sugen på godis.


hej hopp !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grekiskt blev det!

Igår slutade jag mellan tre och fyra någongång. gick genom hela nordstan och leta present till Daniel... men hittade ingenting.. Sen såg jag att mina skor på Din Sko finns kvar. Åhhhh vad jag vill ha dom!! Skulle väntat på Babe till fem. Men han slutade tidigare.. Åkte till Linné och åt på Grekisk resturang. Gôôr Mysigt verkligen! Sedan åkte vi hem till honom och kollade på... ja först blev det väl simpson sen blev det bonde söker fru. Sen kila vi in i hans rum och satte på Orphan, han tyckte den var ruggig menjag tyckte den var konstig. han såg den tillomed dan innan.. Efter den filmen skulle jag väl försöka sova, medans han kollade på ännu en film.
Fick sova två timmar mer en vanligt. hur skönt som helst.. Jobbet var rätt segt idag. hände inte för mycket. Åkte vid ett för att komma till skolan, var där runt två så gick jag till Emma och dom och såg hur de gick för dom.. Sedan var de lektion från 15-17 för mig. Formgivning, att göra just smycken.
åter till skolan imorgon på morgonen för att ha grafisk Illustration. jippi Måla vidare på min hund mops. Eller "sagans" hund.. Som jag ska göra ett omslag till och så vidare.  Sedan blir det raka vägen till Ateljén och städning! Jessica (chefen) Kommer hem från Mount Everest på Måndag så då vill vi att det ska vara fint. För det är extremt stökigt bakom drapperiet till de hemliga stället. Där vi sitte roch putsar glas och slöar och äter och dricker!

Nu måste jag skriva i loggbloggen vad vi gjort idag och igår med.. Suck


Idag fick jag även testat en
helt nu grej! Var väldigt gott.
Så bad pappa köpa hem det.



Sugen på dessa, från din sko


Åh vad jag tycker om min pojkvän. Lots of love to you

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love is a burning thing

Vaknade i morse, tog på mig kläder. Fixade Pannkakor jag kunde ta med mig till Ateljén. Orkade och hann inte fixa det i Måndags kväll. Somnade runt sju, och vaknade igen vid nio. Då gick jag bara och tvätta av sminket o så sen la jag mig igen.

Upp klockan 6 idag. Gött. Sofie och Hampus var på bussen, så hade några att prata med ner till stan. Men sen lämnade dom mig på momangen i vid spårvagnen och åkte till sina skolor. Jag väntade tills klockan blev tjugo i tio eftersom jag börjar tio.. Fick sluta två idag med. Sköönt. hann precis med 600. Kom hem.. Väntade på käk. åt satte på en film, somnade nästan när jag väntade på att my love skulle ringa. Ska ses imorgon och äta mat ute. Myspys, fast det är itne fören på eftermiddagen så är nog kvar lite längre imorgon på praktiken då. Sen kanske jag kan jaga en present till babe också. Sen hem till honom och bara mysa. Sover där tills Torsdag. Förhoppningsvis lite sovmorgon, typ till iallafall åtta. Så hela två timmar! Han börjar jobba nu på tors med.. så lär väl inte se röken av honom fören efter jul. förutom på kalaset :)och någon enstaka gång.

nej nu ska en sofia ner i duschen och sedan lägga sig. Så grymt trött ska ni veta.. gäsp.

Ni ska veta att när denna bilden togs,
var jag näst intill dödssjuk

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ska jag gå och bli sjuk igen!! ?

First day at the praktik. Gick bra.. Läs mer på andra bloggen..
Kom nyligen hem från skolan. Man måste ju gå på Ivalen så jag får flänga runt som en dåre..
Min hägra halsmandel är stor som en pingisboll nu, och GÖR ONT. Kände mig långt ifrån kry imorse när jag kom till skolan för att hämta busskort.. Kallsvettades och mådde lite dåligt. Men sen så blev det lite bättre längre fram på dagen.

Jo så glämde jag berätta för er att jag halka i backen i Lördags också. Eller backen o backen.. Skulle gå till Angelica och dom.. Hade på mig någons träskor går ner för altan trappan osm var snorhal. wooops jag låg ner haha. En snubbe kom snabbt som ögat fram och hjälpte mig upp . Snällt...  FICK VIN I ÖGAT. gjorde skitont.haha kul var det men nu har jag ont i hela kroppen, blåmärke på armen och grejer.. he he.
Ska på årsfest på Lördag i hjärtum.. Sen helgen efter det är det ner till Agge som gäller.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Söndag

Gårdagen slutade ganska bra. Vi åt bakpotatis och kött. Senare på kvällen körde mamma oss till Edet, vi skulle på någon fest. Men enligt hampus och dom var det inget att ha. Så vi drog med Sebbe och hampus till Sjuntorp. Till en brud som hade fest där. Var helt okej. Förutom att folket är lamnt, och dansar knappt. Angleica och Hampus bugga massor, Jag som inte kan bugga satte mig bredvid Seb och tjöta istället. Sen körde snälla rara Seb hem oss till Angelica. Så gullig vår egen lilla Seb. :) (Som är äldst iof) 
Vi vaknade kanske runt 11? Bestämde med EN GÅNG att det skulle bli pizza, Da mille pizza. Så vi hungrade ihjäl till vi kom till älvängen vid tio över två kanske. Träffade på Kenny och Viveka också. Köpte som vanligt kebabpizza.. mm angelica köpte Roma. köttbullar på den nästan. Bussen hem gick kvart i fyra så vi gick till ICA. jag köpte filmen PS, I love you.  när vi kom hem igen, satte vi på Walk the line. En film att rekomendera. Verkligen skit bra. Handlar om Johnny Cash ..

Imorgon börjar min praktik. Måste åka till skolan innan och fixa busskort. suck. Börjar klockan tio. Får kubba till skolan ju och få busskort. För jag måst eju nästan åka med en gång igen... Gäsp dessa bussar....
Menmen vad ska man göra..  Jo .. Om ni har lust kan ni ju alltid kika in på min praktikblogg. Där skriver jag vad som hänt varje dag. Har inget val. Det MÅSTE göras, för att lärarna ska se.. Det är en slags loggblogg.
Sofia på praktik - bloggen ....





SSSSS
av mig får den fem av fem S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()