Alexander Andersson



Grattis Alexander!
Fyller 21 om två timmar (1/8).
Grattar honom här nu, har nog inte tid för det imorgon.
För då är det bröllop!!! :-)
så roligt att få servera.

( tänkte jag får lägga upp en bild jag fotat. och det är bara denna som jag hitta. )


Is this love - Bob Marley

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötter

kom nyss hem från Angelica,drog ner till henen vid halv tio. Hon färgade håret på mig, och sedan klippte de lite.
Sen kollade vi klart Harry Potter, förstod inte så mycket eftersom det inte fanns någon svensk text, tyvärr. tyckte inte heller den var särskilt bra.

imorgon vid elva ska jag och Angelica åka med mormor upp till trollhättan och hjälpa henne hitta kläder till Bröllopet :-)
Senare på eftermiddagen ska jag förmodligen med Angelica upp och kolla när hon hoppar Primero på Lerk igen.

Bäst att sova nu då.

smile in your sleep -  silverstein


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dancing in the dark

Helgen har varit kanon ! Börja med Deg hos Angelica ifredags, senare på kvällen upp till Linda och Larsa. I Lördags var vi hos Sofie, där Emma också va. Grillade och sånt. Sen spela vi med Andra ord och senare när Coffa kom lira vi poker, Förlora 4 spänn på de!  Senare drog vi vidare till en slags "fest" Där folk redna deckat. Men trevligt var det iallafall. Sen åkte vi hem vid halv tre ? Sen fick jag cykla från Angelica och hem. Gick fort vill jag lova. Sova några timmar, vakna jätte tidigt, var hur trött som helst, gick och la mig igen vaknade vid 20 över 1. Gjorde i ordning mig.Tog bussen vid 4 till stan.

Hade hur trevligt som helst! Igår var vi på Universeum och Liseberg.
Funderar på att klippa mig, eller toppa bara och färga håret. Är så fult nu så vet inte vad jag ska göra. Ska iallafall ha det färgat innan helgen! nästa vecka är ju Arnedagen också! på Tisdag eller något va ? Hoppas de inte är pissväder så man kan lira brännboll! Taggad för det iår! 

Antar morsan och dom äter i stan idag, Emma och Kajsa är på Lisse, mamma och pappa skulle väl på bio eller något. Palla inte åka med. Så ensam hemma och undrar vad som händer idag ? Får säkerligen fixa mat till mig själv. då blir de nog taco grej med kyckling! mumma!



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

yo

Hemma nu, klockan 02:15. Åkte till Angelica efter att hon varit och handlat med mormor.  Sen drog vi till Stallet, hon skulle rida primero! När vi kom hem till henne igen, skulle Elisabeth och Christer dra bort till Linda och Larsa. Så vi drog dit kanske  runt 11? och kolla när dom lira poker, Sen var vi med på "med andra ord"  två omgångar, sedan cyklade vi åter hem till Angelica och sen åkte jag hem. Så nu är jag här. och är jätte trött och ska snart sova.

köss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Look at you

Jag kan inte förstå varför jag vaknar så tidigt! La mig iof ganska tidigt igår. Var så trött. Mamma och pappa kommer väl hem ikväll, dom skulle checka ut fårn hotellet i morse, och åka runt i malmö innan dom drog hemmåt. Har inte hört något från Emma, men lever gör hon säkert.  Ska fixa lite frukost snart hade jag tänkt, jätte hungrig!


Imorgon ska jag hem till Sofie den fina.
Emma, Angelica och Annie(?) ska dit med. Vad jag vet? 


66 Dagar kvar till jag blir arton
72 Dagar kvar till Turkiet

We don't care - Akon

- Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Ska snart åka till Älvängen och inhandla en grej till maten idag :) som jag så länge har tjatat om att dom ska köpa, som dom aldrig gör. Så Åker med Farmor nu! Så det blir gjort!

Har nog regnat hela förmiddagen tror jag. Känner inte alls för att gå ut. 
Idag har jag tvättat än så länge. Martin skicka "att göra" listan till bröllopet förut, så nu vet jag vad som ska göras :-) Kommer bli roligt. Tråkigt att vara hemma själv. Speciellt på kvällen, kusligt. imorse tyckte jag jag hörde någon i köket, som jag alltid gör när jag vaknar. Men det är ju ingen hemma. Det är kusligt. 

Don't look back in anger - Oasis


Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

vill ha!



Har fastnat på denna kjolen!
Men har inga pengar!

Angelica kommer hit snart innan hon ska hoppa Primero på Lerk.

Sitter mer eller mindre framför tvn och kollar Djurpolisen. Faktiskt riktigt bra.
Helt sjukt vad folk kan göra med sina djur. här om dagen såg jag en häst  där vänsterbakben var lika stort som typ 3 normalstoraben tillsammans. man såg knappt hoven längre. Riktigt vidrigt!

Hoppa i duschen nu. ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 år!

Vill gratta mamma och pappa på deras 20åriga bröllopsdag, dom åkte till Malmö vid nio i morse. och är borta till Fredag, Hemma själv några dagar, skönt!
Emma ska till Kajsa och sova där. Alexander åker tillbaka till stockholm i eftermiddag.

Ett tag kvar till kulturkalaset, men jag har bestämt att jag ska åka och se Europe och hammerfall på Götaplatsen!  Och eventuellt Ken Ring.
Sen får vi se om det tillkommer Artister, annars var det bara sånna man inte hört talas om!



Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

welcome to the club

Varit i stan och fikat. När jag väntar på bussen, smsar Angelica och säger att bilden jag skickade in till GT var med idag. Så satt i en timma och vänta på att komma hem och kolla bilden i tidningen! Kul att den kom med iallafall. Nu är bara frågan om man kan vinna något på den?
Åkte ner till stan med pappa och Emma. För att fixa mitt pass. Satt 1 timme och vänta! Hatar att vänta! Men när det väl var min tur! haha stod och stirra in i kameran, och fick nästan ett skrattanfall den tog ju aldrig !! haha och kortet såg ju lagom kul ut! men men. skitsamma. Man ser att det är jag iallafall.
Pappa kan hämta det redan nästa veecka tror jag. om exakt en vecka..



Denna bilden ! kolla i gt ;)


Har precis ätit kött och potatis, ska snart gå ner till Angelica!
ciao!

Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Picture




 Happy together - the turtles

Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nomadic you, nomadic me

Nu är lappen ifylld, åker ner imorgon  och lämnar den, och bli fotad. hjälp! 

Att bero på fotad.. Jag har skickat in bilder till gts sommar tävling "fota och vinn 5000" haha får väl se hur det går. :-)
alltid värt ett försök. Men hade ju inte suttit fel med 5000! lätt att jag hade sparat allt till Turkland! hade itne så jätte mysiga bilder så. Men det fick bli en på Emma när hon springer i havet. Somrigt iallafall! får väl se vad gt tycker. 

>Har varit uppe sen halv tio kanske? Känns som halva dagen redan gått, men klockan är bara 11.20 går så segt!
Äter lite hallon nu, pappa plockade in en massa igår, har ju hur mycket som helst! Hallontårta snart eller ? om någon hade fyllt år så!

Nästa helg!> inte den som kommer nu, men nästa är det Bröllop! :) Vad roligt det kommer bli, Jag Alexander, Angelica, Viveka och Kenny ska vara "värdar/servitörer" eller vad man nu kallar det.  haha Jag bara undrar hur jag och Alexander kommer klara oss utan att bråka. så här kommer det vara, jag kommer ställa en dum fråga, han dumförklarar mig, och jag säger något dumt och sen är det kört! ;-D För väl försöka att itne ställa någon dum fråga. Men vi har bestämt att han är boss.. så hahah. jisses! undrar hur det kommer gå! Men vi ska gör allt för att gästerna och Martin och Linda kommer få en bra kväll :) med god mat "vi har lagat" *blink*blink* höhö. eller inte..  Kan ju alltid låtsas.. 

Lite segt att det inte händer något idag, skulle varit gott med ett jobb nu då. När dagarna är så här sega!
wellwell


Måste bara lägga upp denna bilden på min kusin Ida. hur söt som helst är hon!


Nomadic - Backyard babies
(sök på spotify/youtube)
Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Juni var grön, kärlekens ögon var blå

Ska alldeles snart sova tänkte jag. Är så trött. Får se vad jag ska hitta på imorgon! Är det inte regn kanske jag tar en promenad. Känner att jag behöver det nu.
Nu har både mamma och pappa semester.  Alexander kanske kommer hem imorgon också. Får väl se.
Dom kanske åker upp till Trollhättan och kollar fyrverkeri och det där. Stannar hemma och sover istället. Bättre val, enligt mig.

Ska nog kolla på Gilbert Grape med johnny Depp, Leonardo DiCaprio och Juliette Lewis
Sjukt bra film! Leo spelar ju så bra!  och Depp är super snygg!  :-) En av de få gånger han är ritkigt snygg, han är ju grymt snygg som kapten jack sparrow också! 





Leo, Depp och Lewis i filmen Gilbert Grape!



Kärleken är inte blind men ganska närsynt
Hon snavar och faller och bär sej ganska klumpigt åt
Men hennes kärlek är smidig  inte en dag för tidig!
Kärleken är ivrig, varm och våt...

goodnight people! 
S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

She got a body on fire

Hola!
Har fikat med Ulrik (farbror) och Annika och lille kusinen Ida. Så söt hon har blivit nu! och lång! inte klokt !
Skrev precis ut papper som jag måste fylla i innan jag går till Polisen och fixar passet, eftersom jag är "underårig" måste båda föräldrar fylla på och sen ytterligare en som ska fylla i att mamma och pappa är mina föräldrar. Snacka om jobbigt!
Att det ska vara så komplicerat.. Ska ner till stan och fika på Tisdag, så kanske kan fixa det då?  Om dom har öppet. Och jag tycker inte om polisen.

Ensam hemma från och med Onsdag! Emma också hemma då men, och Alexander skulel väl eventuellt hem imorgon, vet inte hur länge han blir hemma isfåfall..
inom en snar framtid blir det kräftskiva också, jag älskar ju kräftor så mycket.. eller inte. Blir räkor för min del då.
Maggan som skall ha det, hon fyllde år förra måndagen.. 18 är hon också nu! Bara jag och Emelie kvar typ. suck...

Crossfire - On fire .. Lyssnar jag på nu, go låt..

 

Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hola

hej! vad har hänt sen sist nu då...Fanny har fyllt år. Var hos henne och åt massa gott!! Maräng tårta bland annat! mumma!!

Veckan i sig har varit jätte seg. Åkte till M igår och dega med honom.  Jag cyklade ner till Lödöse, helt sjukt. Regnade som satan idag så kände inte för att cykla hem då, så pappa fick hämta mig innan dom gav sig av till Falkenberg.



btw! Vill du ha Spotify vet jag en sida du kan få det helt gratis! utan inbjudan!
Vill du ha det så skicka en kommentar!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

--

 

Vill ha nya kjolar!


Snörningen var kanske inte så fin.. men skorna i sig var riktigt nice, Provade dom häromdagen
HM  398:-

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fanny Siggelin

GRATTIS FANNY !!!
'
18 år idag, Ska till henne ikväll vid 6 tiden :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Åkte hemmifrån 6 var hos Ullis typ tio över åtta.
Tåget stod ju stilla i säkert tio minuter vid Liseberg. Missa ju såklart halv bussen från Mölndal.. Så fick vänta en halvtimme där på nästa buss. Lois var iallafall på den. När vi kom dit var Annie, Michelle, Doriel, Moa, Hanna och Ullis där. Doriel är Michelles rumskompis i Israel där hon pluggar. Doriel är från Texas, vill verkligen åka till USA nu. haha.

Vi hade mys .. Åt jordgubbar och Brownies.. mums

Tio i ett tog vi bussen mot Mölndal, såklart gick inte den bussen in till stan så vi fick sitta i nästan 20 min på nästa buss. Som tur var gick till Linné så vi hade inte så långt att gå till Lägenheten sen :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjälp, nu är jag trött..

.. Riktigt trött vill jag lova. Ser inte klok ut. ser ut som jag har varit och festat i flera flera timmar. Men icke. har bara åkt båt i 5 timmar!  lite trist i början.. ingen alkohol för mig där inte (får ju inte servera alkohol till "minderåriga" vad de nu ska betyda-.-) .. Eftersom min 18 årsdag kommer till hösten. veckan innan Turkland dessutom!

Min mat var rätt god. Bra underhållning, Bra sångare. Men musiken i början är inte riktigt min grej va.. somna nästan ett tag. Men sen så drog mamma och Jonna upp och dansa och jag tänkte.. nej, kan inte sitta och slöa här inte! upp på Dansgovet bara!  Stelt i början haha. men sen så.. Lite mer ösig musik hade jag nog stått på borden och dansat sen.. Tro mig. Där hamnar jag ofta när de party party.. Eller ibland.

imorgon snacka Annie om någon fest i stan, Antar det blir det.. Annars vet jag inte..
Nästa fest är mitt i veckan. på Onsdag då Föne fyller arton ! Klädsel: Blommigt.. vilket jag inte har !  men Angelica har.

Sovadax kanske ?
Ska försöka läsa ut boken idag med..

Grattis till Dala idag föresten.  hoppas du får en bra dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Christian Andersson

Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag hurra hurra hurra !




Igår åkte jag och Angelica till stan ju efter att jag städat..
skräckfilm :-o
Gick rätt bra faktiskt!, förutom när det är sånt där äckligt som jag bara mår illa av!
sen var de massa brudar längre ner som skreck HELA tiden! Fick ju allvarligt spel på dom!

haha sen när filmen gått en kvart tjugo minuter..
kommer Jessica och Evelina in i biografen! var ju i princip fullsatt så dom va nog inne i fel. För dom vände sen. haha

jaja Nu ska de fixas. pusshaj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thank you for the music

Städar som bara sjutton! eller int ejust nu, har precis torkat golvet i hallen, den mindre hallen och vardagsrummet. 

Lyssnar på ABBA just nu. Satte igång LP spelaren :-) Massa bra artister. 
Har städat undan och så, dammsugit, vattnat blommorna, och torkat golv. Helt slut nu! 

Ska in till stan om två timmar! Jag och Angelica ska se Drag me to hell på bioduken. Kommer typ skita på mig. Älskar ju att se skräck och sånt. men på bio, där ljudet är tio gånger värre än hemma och en massa folk som skriker och blir rädda! :o 


Gick föresten bra igår med att trycka igenom nålen i örat! haha börja med höger öra.. Gjorde inte så ont. Eftersom nålen var så tunn och örhänget är sånt tjockt som man får när man tar i salong så var det väldigt knepigt att trycka i den med. Men det gick! 
Sen till vänster öra! DET GJORDE ONT SÅ IN I *******  skojar inte! trodde jag skulle dö! Men Angelica lyckades iallafall få igenom örhänget sen också så det var lugnt! undra om man ska låta henne ta de 5:e hålet i höger öra om ett långt tag med ? :-) Sparar ju några kronor! Vill du det Angelica ? 

Nä om det ska bli klart här innan jag åker får jag väl sätta igång. Ska hinna ner i duschen innan också
Pusshej

Baby boom - Magnus uggla är på nu ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Come back to me - Akon

Idag har varit en slapp dag. Känner mig nere, deprimerad på nå vis.. känner mig misslyckad, ensam, tråkig..
Hatar sånna dagar.. vil ju vara glad och lycklig !  SATANS GRÄVMASKIN SOM SKA BULLRA UTANFÖR NU MED!!!!
 Nu vill jag bara åka bort från hålan! Annie prata om någon grillfest i helgen, funderar på det. Sova i lägenheten då..
ons nästa vecka är det 18 års fest, med klädsel blommigt. lånar Angelicas klänning.  inom en snar framtid när det blivit fint väder igen ska vi grilla och spela poker och dricka lite och h adet trevligt. poker som jag är så dålig på, kommer förlora så mycket mynt!

Ska ner till Angelica ikväll igen, hon ska göra två nya hål i mina öron, som jag har tänkt så länge att jag ska göra men aldrig blivit av. Så sa till henne att hon får ta tag i det där och trycka igenom nålen!

Well well läsa vidare i Syskonkärlek. boken jag lånat av Angelica.









Fia med knuff och Annie pannie 08.


Hos Agge och Kent.


gött.








Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

undrar

Ja här nedan fäljer de 20 farligaste drogerna! Listan är byggd av vetenskaplig fakta men har ignorerats av ministrar/regeringar.

1: Heroin
2: Kokain
3: Barbiturater (starkt beroendeframkallande sömnmedel)
4: Illegalt metadon
5: Alkohol
6: Ketamin (används legalt i sjukvården som narkosmedel)
7. Bensodiazepiner (används även legalt som lugnande medel)
8: Amfetamin
9: Tobak
10: Buprenorfin (används även legalt vid drogavvänjning)
11: Cannabis
12: Flyktiga lösningsmedel
13: 4-MTA (ecstasyliknande)
14: LSD
15: Metylfenidat (amfetaminliknande)
16: Anabola stereoider
17: GHB
18: Ecstasy
19: Alkylnitriter (poppers)
20: Kat

( Källa: http://www.ungodum.se/topic.php?id=141&page )

Nu till en fråga jag undrat över..
Varför är inte Alkoholen olaglig ? egentligen? det är ju lika mycket drog som alla andra på den där listan.
Alkohol ligger på den femte farligaste.. och GHB, LSD, Ecstasy ligger längre ner? och dessa är olagliga. Alkoholen slår ju slint i mångas huvud..
Jag dricker ju själv alkohol, inte så ofta och inte så mycket. Vilket är bra.

Men helt sjukt att de som dricker mycket och vet mycket väl att dom blir som monster när dom fått i sig lite alkohol.
Att dom fortsätter hinka i sig massvis av det.. När dom då borde sluta dricka helt och hållet.

Det jag undrar mest över är ju varför inte Alkohol är olagligt!?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

natt !!

Nu har JAG bilderna!


kom hem från Angelica för ett litet tagsen.. skulle ju se Harpers Island med henne.. men eftersom allt med M.J var försenat kommer inte HI fören kl 2. vilket är om 3 minuter.. 
Idag har vi inte gjort särskilt mycket.
Har smakat på fisk från Norge... smaka ingenting.. :-| 

Sen såg vi Mr. Bean och sedan vid åtta satte vi på tv.1000 och kolla på Bug.. Knepig film

Primero och Sofia .

Så fin han är :-)

Nu börjar det. kösshaj

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

aj

Igår åkte jag med Angelica till stallet för att rida primero. Vi hämtade honom i hagen, gjorde i ordning honom och så. Sen gick vi upp till ridbanan. Där angelica började rida.. Sen fick jag sitta upp. Har träningsvärk i både armar och ben idag! Har funderat på att sätta igång igen.. men jag vet inte, så dyrt.. och jag har inte den bästa ekonomin.. Så det blir nog inte så. iallafall.. Sen väl hemma hos Angelica igen var det så varmt att vi åkte upp till bodasjön och skulle bada.. men vi tyckte deva kallt i vattnet och bara doppa benen. vi drog sen till Mormor och morfar då körde vi den långa vägen dit, klart de ska va stora feta stenar på vägen -.- och jag har mina fötter för nära marken! Så klart min fot slår i den stenen. min sko som är vit blir alldeles blodig.. Eller så mycket var det inte :P bara lite. Gick ut med Rambo en sväng.. sen tillbaka senhem till Angelica och äta.. Vid halv åtta åkte vi till Lödöse för att köpa chips! onyttiga som vi är! klockan tio gick wrong turn. Vidrig film.. tjugo i tolv gick Harpers Island missat fyra delar, men den verkade bra.
var hemma runt ett., Satt uppe med mamma till ungefär två. och ändå ska jag vakna halv tio!  Kan inte sova länge! :-s
hoppa ner i duschen då iallafall. och nu sitter jag här. ska fixa lite frukost nu.

( Angelica har bilder från när jag red! )
puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Welcome to my life

Hm.. Börjar ju undra vad det är för fel på nygårds festmojs.. Går ut med att det ska vara 18 och leg. Men släpper in 93or.. Ja Man börjar ju undra.. Kanske inte ska ha nygårdsfolket i insläppet då.. Utan riktiga vakter..  jaja. burn in hell anyway. 

Hade mys igår iaf.. Kom till Annie vi gick och köpte chips och kolla satte oss på balkongen och snacka.. Hon har ju varit på Peace and Love -.- Grymt kul hade hon haft det iallafall.
Sen kollade vi lite på tv.. Fast det gick ingen bra film. Dom hade ju inte så många kanaler heller. Eller så är det jag som är bortskämd som har miljoner kanaler att välja mellan.
Åkte från lägenheten idag vid 11.14 i hopp om att de gick en 600 kvart i tolv. Men icke. tog Lila till Hålanda, så fick snälla rara söta pappa hämta oss :-) Skall till Hålanda ikväll kl 19.. hem till Martin och Linda med Alex, Kenny, Viveka och Angelica.. 

ska nog ta något att äta nu. puss


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kalas och varmt!

Kom precis hem från mormor och morfar. Har varit där sedan tolv då jag och Angelica hjälpte mormor att fixa inför kalaset. Gjort smörgåsar för oss som inte gillar smörgåstårta. gjort iordning tårtan och sånt. Men var tvungen att dra innan de hann hugga in på tårtan.. så får smaka den någon annan dag. Ska till Annie i stan. Hon lånar sin morbrors lägenhet medan dom är på sommarstället. Tomas Drakenfors.. Han brukar skriva PLING eller va det heter i Metro.. Den där sidan där de står om bussar och spårvagnar och såntdär..

Får skjuts dit av morfars tja.. vad dom nu är till honom, Pinsamt att inte veta..

Annie bor förtillfället på Vegagatan.. :-) Myspys ska vi ha.


Pusshej

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dan Löfström



Grattis älskade morfar!  84 år 
Hoppas på att det blir några år till! 
love



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

home

Jag söker en asiatisk affär i stan ! Blir galen vill ha mina thainudlar. haha idioterna har ju stängt affären i Kungälv. 

Någon som vet en bra asiatisk affär..?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom hem igår från Torup. Blev en snabb visit på Ullared också. Köpte bl.a linne och kjol. 
Sen åkte vi tillbaka till Agge och Kent för att fixa lite käk.. Påväg dit var himlen näst intill svart. i Kinnared stanna vi för att handla köttfärs och så.. Det var så kvavt i luften att de nästan var svårt att andas.
Snabba oss hem och fixa maten för att Agge skulle iväg till hylte och döma.  Som tur var, va inte åskan över oss.

Åkte hem strax efter maten och så. jag  var sjukt trött.  Vägen hem är så tråkig.

men men.

Mama Nudlar. Kan lova att dessa är sjukt goda.



Vattendunken var jätte tung. Eftersom agge har ont i ryggen och mamma har också ont 
någonstans, så fick JAG ta de



Kent och jag var grillmasters. 


Långasand.



Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sommar och Sol

Åkte igår till Brännögård, oplanerat..
Skulle gått på bio med Angelica så berätta mamma att vi skulle ner. Så jag kunde tyvärr inte :( förlåt förlåt Angelica
Kom ner, grillade lite korv. Bland tusen knott och mygg.
Satt väl ute till tolv eller något, sen gjorde vi i ordning oss för natten. Var inte säskilt trött.
Vaknade idag klockan kvart i nio ungefär. Gick ner och kollade om någon var vaken, alla 3 var uppe. Tog med Ellen upp och väckte mamma och Emma.

Sen efter frukosten cyklade jag och mamma in till Torup, ca 5 km. För att handla tidning, apoteket och mobildladdning. Sen 5 km tillbaka. Sedan gick jag till den lilla sjön här utanför och bada. Skönt.

Agge, mamma och Jag åkte till Willo med vatten, sedan in till Hylte och handlade lite till ikväll.
Vi ska åka till Någon strand och grilla.


pusshej sweethearts    

/ S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()