Let the party begin

Sitter hos Angelica nu. Hon sminkar sig för fullt där nere. och jag sitter här och blir döv av musiken :-)
Tror jag börjar bli sjuk. Eller är väl redan sjuk. Halsen gör as ont. Känns som huvudet är ett stort klot som inte rikigt kan hålla sig uppe alltid. Halsfluss på gång också känns det som. fy!
Men nu ska vi inte tänka på det.. för snart åker vi till Lilla Edet och ska parta. Rigge m.fl ska vi möta upp också.. Skulle varit på förfest hos Nina men de blev förhinder.. Synd:/ Men men träffar dom inne i edet sen ist.

Var i stan idag och träffade Daniel. han var lite sen så hann kolla i lite affärer
Hitta en jätte fin kjol på cubus för bara 100 :-
Och EN jätte jätte fin klänning på rut m.fl för 300:- tror jag det var Den var super fin! Blev så förälskad! ska nog chinga den när jag har pengar.. men bara kanske.

Well well
Nu är det igång köss



Sommartider - Vasco & Millboy ft. Marbella

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

inte taggad

Sitter is kolan just nu.. Har studietid. till 14. Sen en timme till nästa lektion.. Formgivning A till FEM.
Är sjukt trött idag med. Alla dagar hela tiden. Något är fel.. Kan ju knappast vara frisk om man är trött hela tiden när man lägger sig tidigt.. Sover lagom mycket timmar liksom. Imorgon är det fredag och då slutar jag tio över tolv skönt! Vet inte vad oms händer är nog en lugn fredag. Eftersom det är Edetnatta på Lördag. Då vill jag lova att det blir party all night long. iallafall till 01.  Kanske träffa D på Söndag.

Måste Ringa hon på Ateljé Nova nu snart också.. Ska åka till stan imorgon och träffa henne :-) Måste först hitta dit! Kan bli svårt.
 
BUSSEN i morse då... orkar inte förklara. Men dum i huvudet på riktigt! Hoppas han kör imorgon för då ska han få höra på ett och annat!!! KORKAD på riktigt!!

humöret sjunker bara. blääää

Försöker tagga för Lördag.. Men går sådär

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÖTT!

Trött idag med. Förstår inte varför jag är så trött. Jag lägger ju mig tidigt.  Igår var la dagen sådär.Alla andra slutade 10.10 och jag slutade 15.25 så ja.. Eller 6 st i vår klass gjorde det. Men ingen var kvar till den lektionen förutom jag!  Så satt och hade Expo själv med Bodil. haha. Kul. Fick öva på Snabbtexning.  Skit svårt va det faktiskt. Strecken blev skeva hela tiden. Fick sluta en timme tidigare. wow.

Idag slutar jag 15.25 Men ska flytt aupp den sista lektionen till den långa hålen vi har efter första lektionen. Så vi får sluta tidigare. Men det kommer itn ebörja gälla fören om en vecka. :-(  Graf idag också . Orkar inte. Nästa vecka är också fotografering OCH Mössprovning (?) Eller va man kallar det.. Snacka om att vara ett år före.

Ska ringa vårdcentralen också. Och Måste ringa Hon på Ateljé Nova. Säga att jag kommer på Fredag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka.

Skolan har varit så seg!! 

Först Grafisk kommunikationsom man inte gjorde någonting på.. För vi skulle "tänka" på något vi kunde göra.. Vilket jag inte gjorde. Sen hade vi Projektarbete! Och det gick rätt bra. Starta "ungdomsföretag" typ. Så vi satt och planerade vad vi skulle göra osv.. Sedan var det lunch och studietid.. Tråkig skit. Där efter var det dags för Arbetsmiljö och säkerhet. Ännu tråkigare fick ett dunder tjockt häfte vi ska läsa. Lektionen gick jättesegt. Sen var det dags för Grafisk illustration. och då fick vi klippa och klistra. kul kul! Slutade tjugo över fyra! 

Schemat kommer ändras massa så kommer sluta fem på torsdagar. Bara för jag saknade 50 poäng. Var jag tvungen att välja till ytterligare ett Ival. så det fick bli formgivning. bläääää. 
Sova typ nio idag. Eller iallafall tio om jag ska ha sovit något till imorgon!


Föresten Grattis Alla som heter Bartolomeus. 
Kan man ens heta så ?



Riverside (radio remix) -Sidney Samson  
partylåt oh yes!

Någon som taggar för Edet Natta på Lördag ? oja!



Miss u




Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

videos





Börja aldrig Spela WOW.Hahaha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

tråkig helg!

Igår gjorde jag ingenting. Hade så tråkigt. Var så trött. Ingen var hemma typ, så satt bara hemma och dega.. booring!

Idag har jag inte gjort någonting. ännu segare. Men men.. No money = No life. Sitta och häcka hemma vid tv är inte vad jag kallar ett liv. I NEED A JOB!  Nu!! Behöver pengar.. Hur ska man annars få de ? Växer ju inte på träd.. 

Gissa vad! Åker eventuellt till huvudstaden i september! Första gången för min del.


Ska sova nu. Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag.

Jag är så trött. trotts att jag bara haft två lektioner idag. Grafisk Illustration och Foto B. 
i Foto gick vi igenom allt det där med Bländare och slutare ljussättning osv.. Skulle vara bra att äga en systemkamera så man lär sig dom där sakerna någon gång. Gick igenom det förra året med. men inget av de har fastnat.
Slutade halv tolv, satt och väntade på sofia till 12. Vi gick och åt med Daniel och Emelie. Sedan skulle jag ta 27 bussen från skolan.. Men tror ni jag missar den eller ? ja. Så klart. Så tog första lila till stan och väntade där på 600 istället. Orkade itne gå tillbaka till skolan.

Idag är det jag som lagar maten! Blir väl inte så mycket laga. 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

First day at school

Så nu har jag ätit och så. Tog moppen till Hålanda och tog lilan därifrån. Var i skolan halv tolv. Sofia väntade där på mig, vi och Issa gick till idrottshallen där alla 2or och 3or skulle samlas.Fick höra rektorns tjöt en stund sedan till matsalen och hämta en baguette och en mer. Satte oss i solen en stund.. Sedan typ tjugo i ett gick Sofia till Sin nya klass, Issa till sin klass och jag till min.. För att gå igenom massa tråkigt och få schema, busskort, skåpsnummer o sånt.
 
Juste framför bussen i morse åkte en sån där Google bil med en stor kamera ställning och kamera på taket.
Dom flesta har säkert hört talas om den



Ser inte fram emot morgondagen! Börjar iof 9.30 rätt gött. men ändå segt med de där vingslaget..
Efter skolan åker jag in till stan och köper kalender och skrivblock och sånt där som man behöver.. På Fredag börjar lektionerna.. Suck. Grafisk Illustration och Foto för min del!



Ciao


Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tro det eller ej...

.. men Sofia Andersson har fixat praktikplats alldeles själv!  Och i väldigt god tid också. Praktiken är från  v45-51. Vilket är ett tag kvar!  Känner mig duktig nu! Har även ringt och sökt extrajobb.. Gick ju sådär.. men men.. Ska mejla ett cv till en annan som säker städpersonal på kvällen.. och det hade ju passat kanon för mig .. Kan städa efter skolan och så.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

All I wanna do is *BANG BANG BANG*

Skolan imorgon. Har Absolut ingen lust. Åker till Hålanda imorgon bitti. Ta bussen därifrån till Skolan.. Lite fortare går det. I helgen har det intehänt mycket. Söndagen gjorde jag ingenting. Igår åkte jag hem till Daniel.. Satt och glodde på film med Hans Familj.. Gick och la mig efter kvällsmaten och de. kollade på mamma pappa barn och väntade på att D skulle komma hem. Han kom hem rätt tidigt :-) Var super pigg och kunde inte sova. och vakna på morgonen av att de va jätte varmt i rummet! Ska snart lägga mig tror jag, Hoppa i duschen först sedan sova! Segis dagar i skolan denna veckan. Imorgon är det bara upprop- på Torsdag är det TråkVingslaget. På Fredag vanliga lektioner slutar iof kvart över tolv då så det blir gött. Nästa party blir edetnatta! Där efter "you're Wanted for a Party"  Har bestämt att jag ska med mamma och dom på västernfesten. Var ju trotts allt för familjen . Ska bara komma på en snygg outfit till kvällen. Någon som har förslag ?
Grattis på Ellens Namnsdag också!

40 dagar till min födelsedag
46 Dagar till Turkland!

Måste duscha nu. Trött som en Idesovande Björn.
Goodnight


Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag, bakfull? Aldrig!

Ligger i min säng nu och kollar full frys. Mamma och Pappa är på Locktorp. Alexander åkte väl också dit en sväng.. 

Har varit seg hela dagen idag. Vaknade runt elva och var allt annat än pigg. 
Gårdagen började med att jag vakna, baka scones, ringde angelica och kolla när vi skulle åka till Älvängen. Sedan hoppa jag ner i duschen.. därefter fixade håret. Eller försökte. Resultatet blev som de blev. Cyklade sedan ner till Angelica. Glömde såklart busskortet så vi fick köra hit först och sedan till Lödöse. Kom till Kenny och Viveka började fixa med maten.. oh så gott det var! Sedan spelade vi Mariokart (stavning?) Åkte hem till Angelica vid sju. Bytte om börja dricka lite.. Satte oss på Altanen och spela poker. Sofie kom vid nio upp till oss. Gick till Erika halv 10 ungefär. Då var de dansa dansa! 

 
Angelica jag börjar få längtan till Turkland !!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Städ och Stan.

Igår städade jag hela dagen! Vilket åskväder som drog in samtidigt också. Såklart mamma skulle åka när det var som värst, och jag var ensam hemma. usch!  Sen kom pappa hem vi käka kebab och pommes sedan drog jag och angelica, jossan till stan. Angelica och Jag tog moppen i lagom tid. var framme kvart över. så kom Annika ut stod och tjötade med henne till typ 20 över. tar ju lite tid att gå ner till bussen med. så fick springa halva vägen. Angelica kom precis till hållplatsen när bussen kom. så återigen hade vi tur!  Jossan hoppa på vid södra.

Väl nere gjorde vi inte mycket. Gick upp mot avenyn träffade Richard. Gick upp till götaplatsen där Bob Hund spela. Men vi vände ganska fort.  Satte oss på en bänk lite längre ner.. Så fick vi se 5, 6 killar stå och sjunga. Sa till Angelica att vi går dit och kollar. hehe Det var Göteborgs killkör. dom drog håkan hellströms känn ingen sorg för mig göteborg, en låt av M.J och många fler. hehe sålde demos för 50 kr också. Jossan och Richard var tvungen att dra lite tidigare. Jag och Angelica drog vl tio i elva till spårvagnen som var sen och dessutom full! fick lite smått panik när vi skulle gå av.  Angelica köpte pommes och ostdip. Gick till Terminalen. Var inte så många folk där då.. Men sedan bussen blev full och lite till. så dom fick ta in en extrabuss. Vi fick sittplatser denna gången också iallafall.

Ska baka lite scones nu. mumms!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Göteborg!

När jag åkte från Daniel i Onsdags satt Sofie också och väntade på 600 :-) Hade någon att prata med!
Åkte hem sedan ner till henne en stund.
Igår var jag i stan och hjälpte Mattias att handla. eller hjälpa och hjälpa, var mest sällskap. Längesedan man träffa den luffaren :-) Han åker dessutom till Turkland på Lördag .
Åkte sedan hem. åt och sånt. Sedan ringde jag upp Angelica och fråga om hon ville hänga med ner till stan på kvällen, eftersom hammerfall spelade, och det är hennes typ av musik. Så vi cyklade till Lödöse, hann precis ner till busshållplatsen. Träffade Jossan och Richard med. Men dom åkte hem en timme innan oss. tio i elva gick vi mot Terminalen. Träffade Vicky på Seven Eleven. Gick ut och Satte oss sen eftersom det var fullt där inne. Träffade då Mange.  Sedan kom bussen och vi hoppades på att få en plats.Vilket vi fick! yeah! och som alltid är det någon idiot som ska trycka på stoppknappen när ingen ska av. Sånt blir man bara sne av!
Rigge, Daniel och dom var på bussen också.  

Ska nog åka ner idag med efter att Angelica varit på möte osv...


ciao


Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duger

Schemat duger väl



Har inte alla lektioner på schemat heller.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

BIO

Filmen var ganska bra. Mycket sex var det kan jag säga. Men Ashton Kutcher var riktigt snygg i denna filmen. Vi åkte ner kl 4 och hämtade ut biljetterna. Så var det två timmar till filmen började så vi åkte till centralen och käka på subway. Sedan åkte vi tillbaka efter att ha köpt cola och lite godis angelica skulle ha till bion.

Efter bion gick de inte ngn spårvagn fören om typ 20min och orkade inte vänta så vi gick. klart de börja ösa ner regn. Turen är på vår sida, så är det bara. Tog en buss till älvängen när vi kommit till terminalen. hoppa av där gick hem till Kenny och Viveka och kolla på Bilderna från bröllopet! även från Arnedagen.
Tog hålanda bussen från dom sen. bussgubben körde i snigelfart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

L.A. Gigolo

Seg Söndag. Händer nog inte alls mycket idag, förutom ikväll.. Då blir det bio med Angelica.


Den ska vi se 18.50 ikv.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

opaa

Kom nyss hem från Angelica. kollat på hälften av "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och "Grind"

Var innan i Lödöse hos Jenny och hälsade på lite snabbt, pratade lite och så.

I veckan har jag inte gjort speciellt mycket. Träffade Sofia i Onsdags, åkte med henne till Stenungsund och fikade. Jätte trevligt! Sedan åkte jag hem och sen till Daniel. Där jag varit tills idag. Var hemma en stund igår, då jag eventuellt skulle åkt till Mellerud. Men eftersom klockan var så pass mycket så gick inte det. Så åkte tilbaka till Ytterby. Och väntade tills han kom hem. Sen somna vi på soffan. Trötta båda två. Åkte hem idag vid 3 var hemma runt 5 kanske ? Tar lite tid att åka. Träffade Amandus på Hålandabussen också. Så Annars har det inte hänt något idag. Är väldigt fest sugen vill jag lova.

Ska nog somna till Full Frys nu. Var ett tagsen man såg den. 
haj


Sofia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en ära

Vad kul det var igår. Så fina ni var.. Martin,Linda och Anna, Emil! Ett jätte tack för att vi fick servera er :-)
Höll dock på frysa ihjäl säkert en halvtimme/timme innan vi kunde åka hem, trotts att jag hade jacka och sånt på mig.
Kom hem vid 3 gick ner i duschen och duscha i jätte varmt vatten. Men när jag gick och la mig frös jag lika mycket igen!
Maten igår var god med. :-) och Tårtan var jätte fin!
"Bröllopsvalsen" var nog den bästa dans jag sett. inte så mycket till vals va, men haha kul att se var det.

 

Efter allt var klart och snacksen framme gick vi upp och dansade, angelica försökte bugga med mig, jag som inte kan sånt där. flög runt och blev yr. (billig fylla)


När kvällen var slut hade jag ont i fötter,ben,rygg och dessutom frös :P
Men det var det värt.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()