bye 2009 hello 2010

Vill bara önska alla ett gott nytt år. Kommer inte ha tid med det senare! för då är det andra grejer som händer.. hoho.
Vill Gratta Elisabeth och christer på deras 20 åriga bröllopsdag idag med.. GRATTIS

Gott nytt år allihop!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

eh hola

Imorgon är det nyår och då ska vi äta middag hos Sofie i Älvängen.. Jag, sofie, angelica, hampus och två polare till honom. Sedan kommer Frida och johanna.. Därefter tre tjejer till. Sen drar vi vidare.. Denna nyår ska bli mycket bra. Förra året var ju inte tjohej direkt. Utan jag med en massa brats och backslick killar, tjejer jag inte kände och Annie.. Ingen nyår med Babe iår.. tråkigt.. men men..
var ute och fotade en i morse lite snabbt. Frös ju ihjäl.. Så det blev några snabba bilder. Finns på facebook!  För dom som inte vet så har jag köpt en systemkamera :) äntligen!

Varit en riktigt segdeg dessa dagar. Har inte orkat göra något. Kollade igår på Brooke knows best maraton på mtv. brabrabra..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God fortsättning

Igår åt vi gemensam frukost med mandel i gröten. Jag fick mandeln! Andra gången!
senare åkte mamma, emma och jag upp till mormor och morfar och bytte julklappar. smaka på hennes goda skinka! mums. Sen hem vänta på Kalle Anka.. När der var slut började jag och Emma med maten så smått. Sen kom mamma och pappa och hjälpte till.. Så mätt man blev..
Därefer öppnade vi julklappar. jag fick vad jag önskade mig :) Tack min kära mamma och pappa!
sen fick jag "ring for sex" klocka, gissa  vem som köpt den liksom.. haha.
Parfym,spegel, pengar, dvd, body creme, kalender, ja lite smått och gott. :) tackar så mkt för allt.
Ska nu i mellandagsrean kika på en system kamera och ett minneskort till telefonen OCH sist men inte minst en nyårsklänning!
Snart kommer Agge,kent och ellen hit och vi ska öppna lite mer paket. Sedan bär det av till Nygård som vanligt. har fått med mig Angelica på detta också... 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

24 December

Önskar er alla en
GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hjälpa vårt uf att gå runt?

hej. Nu ska jag göra reklam för vårt ungföretag / projektarbete.
Nu är vi igång på riktigt. Bloggen är fixat så nu ligger alla bilder på smyckena uppe. Man kan kika välja Vilken man vill ha och sen mejla oss om det, så löser man allt! :) Igår va det UF-mässa i skolan. med alla UF från skolan .. Vi fick sålt 10/17 smycken. Great Enligt mig. Så nu har vi samlat ihop mer pengar, så vi kan tillverka fler inför UF-mässan på Elfack .. Mycket fler männiksor, stort alltså Behövs en utbud. Så vi ska köpa in och så ganska snart, ska kika på Ullared på torsdag om jag finner Något!
Jag är ekonomiansvarig i vårt företag .. Hmm haha. Det här blir nog kanon! Många tyckte Att vara smycken var Båtar Finare och billigare sv våra konkurrenters smycken! Positivt .. Dom TIG väl SINA 120 kr för, medans vi tog Ett bra mkt billigare pris ...


http://detaljdesign.blogg.se


Jag och Emma i våran "snygga" MONTER ..
Bättre ska den bli till svenskamässan ..


 
Diamond

Hemsidan är väl inte helt klar, priser och annat står inte med, men det kommer!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig uppdatering.

För att jag inte vet vad jag ska skriva, och absolut ingen ork till det.
Men nu sitter jag ju hemma själv. och har inget bättre för mig.. Pappa kom förbi Ateljen och vi åkte till Lilla Edet för att jag skulle ta svinsprutan. Eftersom det aldrig hände något i skolan! Eller dom ringde mig aldrig om att det var på Torsdag man skulle ta. Så jag sket i det. Sen har Daniel varit här två dagar...  Myspys.
Imorgon är det den tionde och då är det 4 månader :-) .
Ryttargalan var skoj, god mat, Elin är duktig!
MYCKET dans, rösten höll knappt mot slutet av kvällen, men dagen efter var den kanon bra igen.
Har känt mig lite småkrasslig nu ett tag, haft(har) onti huvudet.. Och halsmandeln är svullen åter igen. Men på andra sidan så är något annat svullet, inte kan det vara mandeln, gör tio gånger ondare och är liksom som en kula. har ingen aning om vad det är. Läskigt. Åkte med pappa och pelle ner igår, och pappa idag. Skönt att kunna åka med dom :) Slippa åka bussen!

Idag fick jag fixa iordning för laminat  på jobbet, fixade det bra!. Förstörde inga bilder phhu :) hehe.

nu ska jag hoppa ner i duschen och sedan lägga mig, och hoppas vakna frisk och kry. kysshaj



Daniel
Eftersom de är få som sett honom så här ni bild här :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Äntligen Lördag


Ryttargala ikväll. Åker till Angelica ganska tidigt för att dricka lite innan och tagga till partymusik. Kameran är fixad. Min älskade bror är så snäll så :-) 
Ska ha guldiga tights och en guldvit tröja, ni lär få se bilder.
Igår vad jag hos Angelica och vi prata en hel del om allt. Sen kollade vi lite på tv, innan jag åkte hem. Eller innan godingen körde hem mig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()